Home » O autorici

O autorici

Marla je hrvatski modni brand utemeljen 2006. godine. Sinonim je za modernu, maštovitu ženu koja voli život i hrabro ostvaruje svoje snove.

Priča o Marli provlači se kroz autorske kolekcije nakita, odjeće, modnih dodataka, brižljivo kreiranih i izrađenih u dizajn studiju dipl. ing. Nives Stepinac-Grgurić.

Nakon diplome na zagrebačkom TTF-u, na smjeru projektiranje i dizajn, Nives se usavršavala u tekstilnoj i odjevnoj industriji ali je svoj nemirni stvaralački duh smirila tek u vlastitoj proizvodnji unikata daleko od velikih serija i kalupa.

Ostajući potpuno svoja, prezentira se najčešće putem samostalnih izložbi i promocija na prodajnim mjestima čime ostvaruje još prisniji kontakt s kupcima te bolji uvid u njihove stvarne potrebe i želje.

Sve kolekcije Marla potpisuje i izrađuje dizajnerica Nives Stepinac – Grgurić. Do 2011. je tržištu predstavljeno osam sezonskih kolekcija odjeće koje su ponudile autoričinu viziju svjetskih trendova ali i vlastiti modni rukopis temeljen na jednostavnim linijama i rafiniranim detaljima.

Kolekcije su popraćene prigodnim modnim dodacima – nakitom, remenjem, torbama, vezenim stolama i oslikanim šalovima.

Najnovije

Best of the haute couture fashion SS2021

© 2022 marla-design.com. All Rights Reserved. Log in - Powered by MARLA