Home » Inspiracija, Kolumne » We like… A for Arsenic!

We like… A for Arsenic!

“Često  ne mogu zaspati jer razmišljam o tome kako iskombinirati odjeću i napraviti neku priču.”

“Naime, vjerujem da odjeća koja je na nekoj osobi, govori o njenoj osobnosti i kako se ta osoba osjeća tog dana. “Miss Amelia Arsenic.

Još jedna plavuša među umjetnicama. Amelia je sa svoje 24 godine dizajnerica, vizažistica, stilistica i blogerica. Umjetnost je njen život, što se i vidi, posebna je, unikatna. Odrasla je u Australiji ali trenutno živi u New Yorku, voli putovanja i izazove, a živjela je i u Berlinu i Londonu.

Kad je riječ o njenom stilu, sama  kaže da ga još razvija. Zaštitni znak su joj visoke pete, vintage čarape, lateks, korzeti i upečatljiv, poseban make up. Nije ljubitelj boja pa najčešće koristi  samo crvenu, crnu i bijelu. Svoju kreativnost ne skriva i sve svoje projekte i ideje komentira s čitateljima svog  bloga. Posljednje  što je izdala je njena linija make up-a “Miss X Aesthetic Laboratories.
Ova kolekcija je za sve slične njoj, jedinstvene, posebne žene. U toj kolekciji se mogu naći izražajna sjenila za oči intenzivnih boja, umjetne trepavice u bojama, šljokice i ostali zanimljivi dodaci s kojima možete ukrasiti svoje oči.

Ostale zanimljivosti i njen rad pogledajte na njenom blogu destroyx.com


Text by Dino Kalember
Posted by on Nov 6 . Filed under Inspiracija, Kolumne. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Najnovije

Best of the haute couture fashion SS2021

© 2021 marla-design.com. All Rights Reserved. Log in - Powered by MARLA