Home » Inspiracija, Kolumne » Accessories by Rena

Accessories by Rena

Obišla sam grad u potrazi za torbom, koja mi treba za svaki dan. Znači, treba biti veća, praktična i naravno estetski zadovoljavajuća (čitaj: famozna!)  Kažu da ženama nikad ne treba davati velike torbe jer ne znaju što bi s njima, pa se u njima nađe svega – od ogledala i kozmetike, pa sve do rokovnika , rezervnih pari čarapa ili nakita.

Ne kažem da to nije istina, zna se svašta naći u mom brlogu stvari koje teglim na ramenu, ali to je normalno (barem za mene). Često naiđem na smijeh i nerazumijevanje s muške strane kad ih pokušavam uvjeriti da nama stvarno trebaju xxl bags; uistinu su nezamjenjive!

Velike, male, kožne, sa zakovicama i kopčama, lakirane, s uzorkom, jednobojne, šarene, s printom i ikonografijom…
Ma joooj! Torbi i cipela nikad dovoljno! Mama mi je uvijek solila pamet da su torba i cipele pola dobrog outfita i bila je u pravu! No, to nije sve što mi treba, naravno. Kao što sam rekla, bacila sam se u potragu za veeeelikom torbom, ali imala sam u planu kupiti si i neki lijepi šal, maramu ili pašminu, ako nađem nešto čemu ne mogu odoljeti. Kako sam imala razrađeni plan, znala sam da mi je prva trgovina Rena (Ribarska 1, Osijek).

Čim sam ušla, nisam znala gdje bih prvo pogledala. Torbe, novčanici, šalovi, rukavice, nakit… Šarenilo boja, razni materijali, veličine, potpuno su me ošamutili. Prvo što sam dohvatila bila je plava torba, kombiniranog materijala (nešto više brušene kože) i duži debeli šal iste boje, pa i nijanse – predivno!

Davno je završilo vrijeme usklađivanja torbi i cipela, pa sam se tako odlučila na ovu kombinaciju šala i torbe. Ali… Krajičkom oka primijetila sam prekrasnu veću torbu s nešto kraćim ručkama i ludim printom; idealna za dnevni look, praktična i neodoljiva! Tu su bile i razne marame, rukavice i novčanici. Kako se odlučiti??? Predivna crvena torba, pa crna i ljubičasta…

Paleta malih pismo torbica sa sitnim ukrasima, izvezenih dezena; ima i onih s raznim kamenčićima u boji, koje se kopčaju, pa one koje se vežu… Ma raj za mene! Moje gladne oči to više nisu mogle izdržati, pa sam pobjegla. Ali sad će plaća pa se vraćam po onu indigo plavu torbu i šal.

Treba mi, počeo je fakultet,  ne mogu na predavanja sa starom torbom! Znam da me razumijete 😉

Text by Dunja Vidak

Posted by on Nov 5 . Filed under Inspiracija, Kolumne. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Najnovije

Best of the haute couture fashion SS2021

© 2022 marla-design.com. All Rights Reserved. Log in - Powered by MARLA