Home » Inspiracija, Kolumne » Famous Nails !

Famous Nails !

Inspirirao me članak moje kolegice, novinarke Dunje (također kolumnistice Marla portala), o noktima na rukama pa sam se danas i ja uhvatio malo te teme.
Naime, ja sam pregledao noktiće   poznatih pjevačica, glumica, manekenki. Priznajem, i meni je nešto najgore kad na ženi vidim neuredne nokte, izlizani lak i zanoktice. Poznate žene paze i na to jer kod njih i najmanja greška može završiti kobno te ih koštati negativnih napisa po novinama.

Kad smo već kod novina, možete li  zamisliti urednicu Voguea, Annu Wintour s neurednim noktima??? Ja ne, nikako.
No i zvijezde i “sitnije ribe” moraju brinuti o njezi noktiju i  njegovati ih.

Posebno mi se sviđaju nokti pjevačice Fergie, koja prati modne trendove i zna da su nokti “u špic” in. Iako to nekome izgleda zastrašujuće meni su ovi nokti fenomenali, pogotovo nijanse kao na fotografiji. Iste je nokte “isfurala” Rihanna u svim spotovima sa zadnjeg albuma “Rated R” i nakon nje oni su doživljeni kao hit, kopirale su ih mnoge, jer su totalno cool.

Katy Perry je originalna pa je na svoje nokte stavila print s likom svog momka,  Rusella Brand-a. Na svakom noktu drugačija slika-sjajna ideja! Svaka čast Katynoj manikirki.

Slatka Selena Gomez se odlučila na jednostavne, kraće crne nokte koji su također popularni; prije su ih nosili samo rockeri i pankeri, a danas se isti nokti nose i uz elegantni look.

Ne sviđaju li vam se niti jedni od ovih na fotografijama, znajte da su umjetni nokti polako out! Više se cijene vaši prirodni, njegovani.

Iskoristite svoju maštu i kod kuće se poigrajte lakovima i raznim oblicima noktiju.

Ako ne uspije uvijek je tu aceton. I rašpica!!! 🙂

Text by Dino Kalember

Posted by on Nov 2 . Filed under Inspiracija, Kolumne. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Najnovije

Best of the haute couture fashion SS2021

© 2022 marla-design.com. All Rights Reserved. Log in - Powered by MARLA