Home » Inspiracija, Kolumne » Totally Hot – Tally Weijl

Totally Hot – Tally Weijl

Luda, luda, luda! Taman kad si nakupujem sve što trebam i želim za jednu sezonu, promijeni se vrijeme, a s njim i godišnje doba.

Tako je bilo i sada; čim sam napokon nabavila  sve što sam zamislila za (sad već davno završeno) ljeto, odjednom je došao listopad!
Pa sad evo i studeni!!!Kad prije?!?

Naravno da sam uhvaćena na prepad svim ovim promjenama  temperature i da se i dalje inatim s ponekim komadom iz svoje ljetne garderobe, čim otopli malo, uskačem u nisku cipelu, tanju haljinu, odbijam ih opet spremiti na pola godine i napokon izvaditi toplije, sezonske  stvari. Znam da u biti samoj  sebi prkosim, ali stvarno još nisam spremna na debele čarape, veste , jakne, kapute…
Da se razumijemo, ja obožavam jesensku i zimsku kolekciju, ali nisam ju obnovila; ma nisam ni počela sa shoppingom kako sam zamislila, a ne mogu hodati okolo u onome što sam iznosila prošle godine, ne ide uz mene!

Zato sam se bacila na posao; treba mi … hmmmm… treba mi sve! Ne znam što mi ne treba! Dobro, počnimo s osnovnim.
U potrazi za zanimljivim komadima, koje bih kombinirala i za dnevni i noćni look, lagano sam počela luditi. Sve što mi se svidi, naglo mi se prestaje sviđati kad samo pogledam cijenu. Znam da nisam jedina koja ‘nikad nema ništa za obući’, ma koliko imala stvari u ormaru  ali ovaj put stvarno moja garderoba treba hitan make over!

No ipak sam se odlučila na nešto malo drugačije; s obzirom da mi treba hrpa stvari, ne mogu biti rastrošna , pa sam samoj sebi obećala da neću potrošiti više od 100 eura  da se obučem od glave do pete! Da, da, zadala sam si zadatak iz čiste želje kako bih dokazala sebi, ali i drugima da je to moguće. Ovaj put sam se odlučila posvetiti brendu za koji znam da me neće pritom razočarati -Tally Weijl!

Topla, pletena haljinica idealna na guste smeđe čarape, remen da malo naglasi struk, gležnjače pune pete (štoizgleda  totalno mrak na nozi!) i krzneni  prsluk, plus naušnice, torba i spremni smo za grad!!!

Eh, da, skoro sam zaboravila, mission accomplished – cijeli outfit za samo 99,70 eura! Hmmm… dobra sam 😉

Text by Dunja Vidak

Posted by on Nov 1 . Filed under Inspiracija, Kolumne. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Najnovije

Best of the haute couture fashion SS2021

© 2022 marla-design.com. All Rights Reserved. Log in - Powered by MARLA