Home » Inspiracija » Riječ urednice

Riječ urednice

Gledam večeras hrvatski Top Model by Vanja Rupena, i kao dizajner i stilist, s puno iskustva u radu s raznim modelima, čudim se, križam  i divim strpljenju tima koji radi na ovom projektu…

Više  komentara na ovu epizodu ipak ću  zadržati za sebe, ostati diskretna i pristojna te svojoj kolumnistici Durici ostaviti prostora za novi tekst, da se u njemu razmaše  svojim stilom jer se to od nje uvijek  i očekuje; barem će ovaj put imati dovoljno materijala za post!

Svratih ovamo i da vas obavijestim kako je blogspot bogatiji od danas za još jednog blogera, modnog naravno.

Riječ je o mom kolumnistu Dini Kalemberu, kojega odsad možete naći i na vlastitom blogu www.dinooboy.blogspot.com.
Dino kao Dino, pun je sjajnih  iznenađenja pa će vam uz stalnu kolumnu na marla-design.com , na svojem blogu od danas svakodnevno nuditi još više ulične mode, svojih fotografija ali i  poneki zapis iz svog modnog života.

Što je još novo? Sve nam je bliže prva godišnjica ovog portala, iz dana u dan bilježimo sve veći broj posjeta i čitatelja, od kojih je veliki broj i iz inozemstva, prije svega iz SAD! Veseli nas pogled na krivulju koja bilježi vaše klikove; ona je dokaz da nas volite i rado čitate!
Hvala za svaki klik i znajte, ta je ljubav uzajamna, na portalu pripremamo još iznenađenja i nove teme za vas!

Proslaviti ćemo ovu  godišnjicu ubrzo u Osijeku pa provjerite svoj Facebook inbox  za koji tjedan, možda se tamo  želimo družiti baš s vama! Pripremamo i iznenađenje u istom gradu, za sve djevojke željne modeling karijere pa nas i dalje redovno pratite.

I za kraj, poruka baš njima, budućim modelima, kako biste reagirale da se nađete pred objektivom upravo ovakvog fotografa?!?
Nemojte se sad prepasti videa, za test fotografije dobiti ćete ipak ozbiljnijeg čovjeka. 😉

Nives Stepinac Grgurić

Posted by on Nov 1 . Filed under Inspiracija. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Najnovije

Best of the haute couture fashion SS2021

© 2022 marla-design.com. All Rights Reserved. Log in - Powered by MARLA