Home » Inspiracija, Kolumne » Whatta style! Beyonce

Whatta style! Beyonce

Velike dive i zvijezde su obične, normalne osobe poput svojih obožavatelja,  kad  to požele biti.

Beyonce i njen suprug Jay-Z ovog su se tjedna uputili u Detroit na utakmicu New Yersey Nets i Detroit Pistons-a. Kao poznati ljubitelji NBA lige  prvu utakmicu su, naravno, odgledali iz prvog reda.

Beyonce je na sebi imala uske traperice  ili kako ih ja volim nazivati “mrkva trapke” , koje lijepo produžuju njene već ionako duge noge. Crvene lakirane sandale s velikom platformom sjajan su dodatak uz jeans –  must have i vašeg ormara!
No,  odlazak na utakmicu u ovakvim cipelama može si priuštiti samo Beyonce; sumnjam i da je u njima dugo hodala, pogotovo ako joj je ruta bila auto, dvorana, gledalište, auto, kuća. :).

Svidja mi se taj njen ležerni style, used look majica i puno zlatnih lanaca – pravi gangsta stil iz predgrađa. Primijetio sam i da Honey B nema uopće make upa na sebi ili ga ima jako malo, dakle, ima vrlo lijep i očuvan ten. Ona je jedna od rijetkih da odlično izgledaju s  “oklopom” i  “bez oklopa” i u casual odjeći.

Moguće da je i Jay Z-u draži njen natural look te  više voli vidjeti svoju ženicu opuštenu na utakmici nego na pozornici s mikrofonom.

Text by Dino Kalember

Posted by on Oct 31 . Filed under Inspiracija, Kolumne. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Najnovije

Best of the haute couture fashion SS2021

© 2022 marla-design.com. All Rights Reserved. Log in - Powered by MARLA