Home » Inspiracija, Kolumne » Halloween fashion 3

Halloween fashion 3

Ja sam svoju bundevu izdubio i već stavio na prozor.

Nekolicina vas koja se odlučila za neki maskirani izlazak možda još nema ideju kako se sutra obući. Evo me s još jednim prijedlogom!

Ne gledajte sve crno i crveno, ne trebaju vam vampirski zubi da biste bili originalni, ni crvene perike sa svijetlećim rogovima. Ovaj look prepustite dječici! Cilj je originalnost.

Stoga moj zadnji prijedlog, maskirajte se u psihički nestabilnu osobu. Znam, zvuči stravično već pri izgovoru  tih riječi! To sutra smijete, na Halloween no ipak, nemojte pretjerivati.
Inspiracija? Može to biti djevojčica iz filma “The Ring” ili  Madonna u spotu “Frozen”.

Izvadite make up i  poigrajte se  s njim. Uzmite najsvijetliji  puder koji imate, možete i baby puder te svoje lice učinite “bolesno blijedim”. Oči zacrnite koliko god više možete i sjenilima napravite zeleno ljubičaste podočnjake.
Bio bi dobar i efekt  krvi na  rukama što možete napraviti uz pomoć  crvenog ruža ili ako baš želite da izgleda realnije polijte po njima par kapi voćnog sirupa od jagode.

Ako se još dvoumite oko odjeće, nema problema, imam rješenje. Uzmite najstariju plahtu koja vam više ne treba, nebitno koje boje; na sredini napravite prorez za glavu, provucite se kroz njega i stavite par remena oko struka a na nogama se potrudite da imate najružnije čizme od svih sudionika partyja!

U kosu stavite veću količinu voska, kako bi vam izgledala što  masnije i prljavije.

Nadam se da će vam se ova ideja za masku svidjeti a  ako i neće,  nadam se da sam bar  malo probudio kreativnost u vama kako biste sami smislili  najbolju masku.

Ugodnu zabavu i ne hodajte samo po ulici na Noć vještica; plašite na sve strane! Ljude tankih živaca ipak zaobiđite ili im barem udijelite osmijeh i platite piće, dva, nakon što ih malo prepadnete.

Text by Dino Kalember


Posted by on Oct 30 . Filed under Inspiracija, Kolumne. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Najnovije

Best of the haute couture fashion SS2021

© 2022 marla-design.com. All Rights Reserved. Log in - Powered by MARLA