Home » Savjeti, Trendovi » Woodland Wildlife Trend

Woodland Wildlife Trend

Homo homini lupus est. Možda je upravo krilatica Thomasa Hobbesa mnogim dizajnerima poslužila kao inspiracija za ove zanimljive majice s printom vuka?!? Hm, ali kako objasniti da su nekima od njih na um došli šumski grabežljivci ali i prelijepi jeleni? Je li inspiracija za novi zimski trend bogati šumski svijet?

Dobrano smo zakoračili u jesen, pa ako još niste krenuli u jesensku nabavku novih trendy komada ili kupljenom  želite dodati još poneki zanimljivi komad odjeće, svakako ne preskačite ovaj trend.

Pored sezonskih kolekcija, koje se mijenjaju s vremenskim razdobljem, često neke modne teme prebivaju tokom čitave godine.

Tako ove godine možete primijetiti veliki utjecaj military stila i  engleskog stila; British Woodland je velika inspiracija mnogim dizajnerima a s njim i British wildlife, jer su divljina i šuma povezane.

Bilo da je riječ o lisicama, vukovima, sovama, pticama pa čak i divljim konjima, životinjski, šumski svijet velika je tema ove jeseni i zime!

Text by N. S. G.Posted by on Oct 30 . Filed under Savjeti, Trendovi. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Najnovije

Best of the haute couture fashion SS2021

© 2022 marla-design.com. All Rights Reserved. Log in - Powered by MARLA