Home » Inspiracija, Kolumne » Abercrombie & Fitch for man

Abercrombie & Fitch for man

Koliko god muškarci voljeli izgledati elegantno, profinjeno uvijek im je nekako draža ona dnevna casual varijanta.

Ne znam da li Hugh Jackman nosi Abercrombie & Fitch ali na njemu sam često mogao vidjeti dobre hoodies, kad je u privatnom izdanju i na odmoru  jer ovaj američki brand, zasnovan na Manhattanu  je megapopularan među mnogim glumcima, pjevačima ali i običnim ljudima i dio je američkog street looka.

Abercrombie and Fitch je mix ulice i sporta.  Brand je zasnovan davne 1892. godine od strane trgovca sportskom robom, Davida  T. Abercrombiea i otad prati lifestyle koji cijeni kvalitetu, udobnost, trend, dizajn i nosivost od jutra do drugog jutra ako je potrebno. Tvrtka danas potpisuje linije svojih pet brandova:   Abercrombie & Fitch, Abercrombie kids, hollister Co, Ruehl No 925 i Gilly Hicks.

Sportski, casual i sexy, možda je najbolji opis ovog stila- na trenirkama, majicama s kapuljačama, kapama, košuljama, vestama, donjem rublju…

Kolekcija za jesen/zimu  2010./2011. donosi mnoge zanimljive komade u kojima ćete tijekom zime biti apsolutno zaštićeni.

Text by Dino Kalember

Posted by on Oct 25 . Filed under Inspiracija, Kolumne. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Najnovije

Best of the haute couture fashion SS2021

© 2022 marla-design.com. All Rights Reserved. Log in - Powered by MARLA