Home » Inspiracija, Kolumne » Benetton for man!

Benetton for man!

Benetton je globalni modni brend, sa sjedištem u Italiji. Uvijek sam govorio da je Italija zemlja stila, ne podcjenjujem nikoga ali vjerujem  da je Italija  nešto posebno te da su umjetnost i moda duboko zapisani u gene talijana.

Ime Benetton  dolazi od obitelji Benetton, koja je osnovala ovaj brend 1965.godine. Benetton ima mrežu od 6000 prodajnih mjesta u 120 zemalja. Njihov asortiman odjeće, obuće, modnih dodataka jedan je od najtraženijeg i najprodavanijeg u svijetu; tvrtka stvara ukupni promet od 2 milijardi eura. Benetton me uvijek može ugodno iznenaditi dizajnima i oduševiti me  kvalitetnim  materijalima i intenzivnim bojama, po kojima je prepoznatljiv.

Nose ga sve generacije   i u svim prilikama. Ovogodišnjom kolekcijom jesen-zima 2010/2011 uveli su neke novitete i novi dizajn, ali ostali su na svojim prepoznatljivim linijama. Benetton, poput mnogih drugih kuća, novim kolekcijama   isto najavljuje hladnu zimu pa u njihovom asortimanu možemo najviše naći polo rolke, pulovere,  pernate jakne.

Text by Dino Kalember


Što se tiče cijena, raznolike su, često i poveće ali kada jednom kupite neku stvar od Benettona  trebate znati da ćete je imati godinama ; ona će ostati ista onakva kakvu ste kupili isti dan.

Posted by on Oct 24 . Filed under Inspiracija, Kolumne. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Najnovije

Best of the haute couture fashion SS2021

© 2021 marla-design.com. All Rights Reserved. Log in - Powered by MARLA