Home » Inspiracija, Kolumne » Muški satovi

Muški satovi

Volite li satove? Ja ih obožavam!  Nadam se da imate u svojoj kolekciji barem jedan ručni sat koji oduzima dah! Ako još nemate, možda je pravo vrijeme da ga nabavite baš sad.

Osobno, sat na ruci nosim kao nakit jer vrlo rijetko na njega provjeravam koliko je sati, jednostavno nemam tu naviku. Lijepi sat privlači puno pogleda, on je izvrsni eye catcher i dobrodošao je u svakom muškom outfitu jer i najdosadnije kombinacije može podići!

Vjerujte, žene padaju na muške satove, svaka od njih voli vidjeti neki novi, poseban, drugačiji model. Mislim da su svima dosadili oni klasični modeli iz metala, koje svatko ima kod kuće; danas su IN boje, boje i boje.

Ove godine su G Shock i Adidas izbacili liniju prekrasnih ručnih satova i bez obzira na poveću cifru, nemojte ih izbjegavati. Svakako uštedite za jedan od ovih sjajnih modela!

Text by Dino Kalember

Posted by on Oct 22 . Filed under Inspiracija, Kolumne. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Najnovije

Best of the haute couture fashion SS2021

© 2022 marla-design.com. All Rights Reserved. Log in - Powered by MARLA