Home » Inspiracija, Kolumne » Fancy koferi

Fancy koferi

Wherever you go, whatever you do, always take a style with you.

Osoba sam koja voli putovati, isto tako i osoba koja voli biti u trendu u svim situacijama.

Uvijek sam promatrao nemaštovite, dosadne kofere prolaznika, iste takve zaobilazio po trgovinama i sanjario o nekom šarenom i posebnom. U zadnje vrijeme me privlače old school koferi koje su nosili naše bake i djedovi.

Radi se o klasičnom starom koferu koji više liči na aktovku, ali vrlo fashion i retro. Odmah sam se bacio u prekapanje  bakinog  ormara i iskopao jedan takav, sav presretan; kako imam jako puno prijatelja dizajnera, jednome od njih povjerio sam zadatak da mi od njega napravi pravo malo šetajuće remek djelo.

Za one koji imaju malo “dublji” đep, Louis Vutton koferi! Genijalni su, oduševljavaju me. Mnoge osobe iz javnog života posjeduju to malo blago, često i fake ali Louis Vuitton se ne zaobilazi!

Zamislite da letite avionom i postanete meta lopova samo zato što imate skup kofer, nažalost ostanete bez njega i svojih osobnih stvari. Uvijek mi se to motalo po glavi, a opet kad putujem uvijek svoj kofer lako prepoznam u gomili običnih crnih komada!!!

Nadam se da će vam ove putne, funkcionalne igračke makar malo uljepšati vaše putovanje.

www.suitcase.com

http://www.liveluggage.com/

Sitcase stickers na http://thecheeky.com/

Text by Dino Kalember

Posted by on Oct 21 . Filed under Inspiracija, Kolumne. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Najnovije

Best of the haute couture fashion SS2021

© 2022 marla-design.com. All Rights Reserved. Log in - Powered by MARLA