Home » Interview, Kolumne, Text by Durica » Iza kulisa OBN Star Modela: Dino Vugdalić

Iza kulisa OBN Star Modela: Dino Vugdalić

Početkom godine TV kuća OBN iz Sarajeva organizirala je reality show Star Model, bosansku verziju popularnog svjetskog showa. U Americi je nositeljica tog projekta bivši supermodel Tyra Banks , a u Bosni i Hercegovini to je bila OBN-ova voditeljica Dejana Rosuljaš.

Za razliku od prve sezone, u kojoj su se natjecale samo djevojke, u drugoj sezoni su im se pridružili i muški natjecatelji. Zanimalo nas je kako je bilo sudjelovati u utrci za najboljeg modela pa smo to i saznali „iz prve ruke“! Iako nije izašao kao pobjednik, zasigurno je ostavio snažan dojam svojim sudjelovanjem – sve o ovogodišnjem izdanju Star Modela i životu nakon showa otkrio nam je miljenik publike, Dino Vugdalić!


Otkud ideja da se prijaviš u show?

Gledao sam TV i prebacio na  OBN. Krenula je najava za OBN Star Model, kontaktirao sam  mamu i pitao ju  što ona misli o tome, da se prijavim i da pokušam! Probaj, rekla je,  to ti je novo iskustvo, na stranici OBN TV pronašao sam sve podatke i uvjete o sudjelovanju u showu. Objavili su kad su castinzi i ja sam otišao, prošao sva tri kruga i ušao u kuću OBN Star Modela. Bio sam iznenađen, nisam mogao vjerovati; na početku mi je bio cilj proći prvi krug, poslije drugi, ali kad je  došao  taj odlučujući, onda sam se potrudio i uspio.

Koliko dugo si se zadržao u emisiji?

U kući sam se zadržao skoro dva mjeseca, toliko i u emisiji.

Kako su ti se svidjeli modni zadaci u showu, jesu li bili preteški i koji ti je bio najdraži?

Svi su mi zadaci bili super i podjednako dragi; svaki je bio na svoj način poseban i zanimljiv jer sam ga radio prvi put u životu.  Bilo ih je i  teških, al’ ništa mi nije bilo problem učiniti, sve je ovisilo o pristupu a ja sam u svakom zadatku uložio svoj maksimum.

Imaš li uzora u modnom svijetu?

Imam, uzor u modnom svijetu mi je Tyson Beckford, američki model.

Koja ti je manekenka najzgodnija?

Adriana Lima i Gisele Bundchen su definitivno najzgodniji modeli/manekenke na svijetu.

Jesi li bio jako razočaran kad si ispao?

I jesam i nisam. Pošto svoju obitelj nisam dugo vidio, jako sam ih se zaželio, a s druge strane, ispao sam za utrku titule OBN Star Model i nije mi baš bilo svejedno.

Je li u showu bilo velikog rivalstva među kandidatima?

Na samom  početku showa rivalstva nije bilo, tek smo bili ušli u kuću i počelo je upoznavanje, priče. Rivalstvo se  lagano počelo osjećati iz tjedna u tjedan a što smo bili bliži finalu, bilo je sve prisutnije kao i prljave igrice.

Tko je bio tvoj favorit?

Sam sebi sam bio favorit, hehehe ali  favorit mi je bila i  Nina , bila je prelijepa i imala je tu facu koja je bila nenormalno fotogenična.

S kim si se najviše sprijateljio tamo?

Najviše sam se sprijateljio s braćom Vugdalić, Sonjom, Draganom, Edinom B.

Što misliš o pobjedniku showa, Vedranu Paji?

Mislim sve pozitivno, ok je osoba, fino smo se slagali u kući. Ja mu želim sve najbolje u izgradnji karijere modela.

Kako te se dojmila voditeljica Dejana Rosuljaš?

Dejana Rosuljaš je dobra voditeljica, nemam ništa protiv nje, radi svoj posao vrlo profesionalno i želim joj još bolji nastavak karijere.

Kako sada, nakon malog vremenskog odmaka, gledaš na svoj boravak u showu?

Evo, prošlo je već nekoliko mjeseci otkad je završio show. Gledam pozitivno sve, to je jedan događaj u mom životu koji ću pamtiti zauvijek, nešto novo što sam iskusio. Kada bi me pozvali ponovno u neki drugi show, bez razmišljanja bih opet pristao; jako je zabavno, upoznaš nove ljude i, naravno, dobiješ medijske pažnje, a uz nju ide i popularnost.

Jesi li dobio kakvih poslovnih ponuda nakon izlaska?

Nisam se još angažirao na području modelinga iako je nekih ponuda bilo  jer sam trenutno szaokupljen fakultetom i obvezama na fakultetu. Obrazovanje mi je ipak  na prvom mjestu, a onda dolazi ostalo.

Vidjela sam u jednom video-isječku tvoje „keramičke pločice“ – koliko vremena posvećuješ vježbanju?

Hehehe, da, da, sjećam se tog videa, keramičke pločice. Vježbam tri dana, jedan se odmaram i sve tako, otprilike 2 sata provedem u fitness- centru.

Kakav je tvoj stil odijevanja?

Odijevam ono što volim i u čemu se najbolje osjećam, gradim neki svoj stil, želim ono što ja imam da samo ja imam.

Koja ti je omiljena modna marka?

Louis Vuitton mi je omiljena, a inače nosim markiranu odjeću: Esprit, Pavone, H&M, S. Oliver, Diesel.

Kakve te djevojke privlače?

Kad vidim djevojku, prvo što primijetim su oči, obožavam plave oči kod djevojke. Privlače me pametne, lijepe, zgodne i zanimljive žene, a najvažnije mi  je da se slažemo i da mogu s njom o svemu pričati.

Gdje se Dino Vugdalić vidi u budućnosti?

Vidim se s diplomom u ruci, da sam uspješno završio fakultet. A ukoliko bude moguće, pokušat ću ostvariti svoje snove u modnom svijetu.

Text by Durica

Posted by on Oct 21 . Filed under Interview, Kolumne, Text by Durica. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Najnovije

Best of the haute couture fashion SS2021

© 2021 marla-design.com. All Rights Reserved. Log in - Powered by MARLA