Home » Inspiracija, Kolumne » Anna Dello Russo – Fashion Maniac

Anna Dello Russo – Fashion Maniac

Ona je definitivno žena čiji ormar bi sve žene voljele imati! Vjerojatno nema dizajnerske krpice koju Anna D. Russo nije nosila!
Važna je gošća na svim modnim revijama i rado viđen gost u prvim redovima. Veliki Helmut Newton  nekoć je izjavio kako je Anna pravi  “modni manijak”; i sama priznaje da je modni kolekcionar odjeće i nakita, velika fashionista!

Anna je trenutno urednica časopisa Vogue Japan. www.annadellorusso.com

Rođena je u Italiji, zemlji vrhunskih dizajnera, u Bariju a trenutno živi u Milanu sa psićem Cucciolinom. Provela je 18 godina u Conde Nast Italia, započevši karijeru kao modna urednica Vogue Italia.

Upitate li ju koju ženu  smatra jednom od najosviještenijih modnih dama i tko joj je najveća inspiracija, iznenadili biste se!

Evo odgovora:

“Carine Roitfeld me uvijek  fascinirala svojim stavom i besprijekornim modnim stilom. ”

I dok Carine traži čiste linije i sofisticirani dizajn, Anna je  hrabra i odvažna  u modi, rado će isprobati i nositi ponešto ekstravagantno. Anna i Carine su vrlo dobre i privatno pa ih često  možemo vidjeti zajedno na revijama no zli jezici često kažu kako Anna zapravo želi posao u Vogue Paris. Hm, tko zna, u modnom svijetu sve je moguće. 😉

Text by Dino Kalember

Posted by on Oct 20 . Filed under Inspiracija, Kolumne. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Najnovije

Best of the haute couture fashion SS2021

© 2022 marla-design.com. All Rights Reserved. Log in - Powered by MARLA