Home » Trendovi » Partymakerica

Partymakerica

Prije no što počnete čitati ovaj post, odgovorite iskreno na slijedeća  pitanja:

Iako ste pomalo umorni od radnog dana, često nađete malo vremena za after work party ili bar kraće druženje s prijateljima? Omiljeni su vam izlasci vikendom?


Kad ulazite u prostoriju, podižete temperaturu svojom pojavom, često vam kažu da izgledate kao da ćete imati veliki scenski nastup?! Vole vas jednako i muškarci i žene?

Dva do tri jača pića mogu vas samo oraspoložiti, ne napiti ili uspavati? Koketni ste ali ne prelazite vlastite granice? Osjetite li pad raspoloženja u društvu, krenete se šaliti na vlastiti račun, zabavljajući sebe i druge?!

Zaboli li vas glava usred tuluma, ne žalite se, uzmete tabletu i nastavljate s tulumom?! Već prijepodne na dan izlaska točno znate što ćete obući navečer?!

Nije vas strah isprobati najnovije boje i trendovske komade odjeće, nakita i make upa te ih ponijeti na sebi?! Često organizirate zabavu u vlastitom domu?!

Nakon što ste potvrdno odgovorili na većinu pitanja, pozdravite partymakericu u sebi te s jednakim oduševljenjem nastavite s pregledom najzanimljivijih outfita za večernji  izlazak!

[youtube id=”JAOJ_azIvus” w=”440″ h=”350″]

Posted by on Mar 6 . Filed under Trendovi. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Najnovije

Best of the haute couture fashion SS2021

© 2022 marla-design.com. All Rights Reserved. Log in - Powered by MARLA