Home » Inspiracija, Kolumne » Pirandello Shoes 4 You

Pirandello Shoes 4 You

Pronaći dobre cipele i čizmice u Osijeku, pravo je umijeće; sve što je povoljno je grozno (estetski), neudobno, nekvalitetno ili sve troje! Onda opet, ono što mi je genijalno, predivno i unikatno (kad uopće uspijem tako nešto pronaći), pored cijene ima previše nula! Znači, ili jeftino i užasno ili savršeno, pa ću gladovati (da, i to mi se događalo!)

No na svu sreću, uspijem ja ostvariti i nemoguće, pa sam tako pronašla kombinaciju – krasne cipele i gležnjače sasvim pristojne cijene! Riječ je o Pirandello trgovini (Kapucinska 42 – Korzo); ali, ono najbolje, ne radi se samo o obući! Ima tu i torbica i nakita (Marla unikati), što svakako preporučujem da istražite!

Trgovina po mom ukusu! Balerinke su odlične (to dolazi od mene – osobe koja gotovo nikad ne nosi balerinke!) jer su malo tvrđe, pa imate osjećaj da nosite obuću, a ne kao da ste bosi! No ipak su izrazito udobne; kalup je napravljen za prirodno žensko stopalo – nije preusko, pa one same ne žuljaju! Inače sam izrazito kritična prema ravnim cipelama jer cipela bez pete mora biti za mene nešto posebno da bi bila privlačna!

Nadalje, salonke i sve cipelice na višu petu su baš ono što tražim – ima jednostavnijih modela za svaki dan, ali ima i onih pimped up, za van 😉

Od boja (smeđe, crne, tamno plave, bež, sive …) pa sve do raznih materijala (koža, brušena koža, tvrdi tvid u kombinaciji sa samtom…), uvjerena sam da će svatko naći sebi idealne cipele. Nisam fan debelih peta na cipelama,  nisam ni za čizme na deblju petu, ali one još nekako mogu proći, eventualno ako želim onaj casual lay bac look.

U Pirandellu većina cipela i čizama jesu upravo na tanju petu (višu ili nižu), koja je iznenađujuće stabilna! Gležnjače … Ono što sam vidjela me oduševilo, no cijela kolekcija još nije stigla, pa se naprosto bojim ponovno ulaziti u njihovu radnju jer znam da ću naći nešto što će mi opet isprazniti novčanik!

Pirandello nudi mrak izbor! No da bih isprobala visoke – knee high čizmice i nakit potreban je još minimalno jedan posjet i još koji članak, naravno, da Vas obavijestim 😉

Text by Dunja Vidak


Posted by on Oct 20 . Filed under Inspiracija, Kolumne. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

2 Comments for “Pirandello Shoes 4 You”

  1. Joooooooooj, da sad imam 10 000 kn koja mi ‘ne trebaju’ bilo bi mi malo 😉

  2. hahahhahaha, da da. i meni, i meni.:-))))

Leave a Reply

Najnovije

Best of the haute couture fashion SS2021

© 2021 marla-design.com. All Rights Reserved. Log in - Powered by MARLA