Home » Inspiracija, Kolumne » We like…Bryan Boy!

We like…Bryan Boy!

Najpoznatiji fashion bloger na svijetu http://www.bryanboy.com , primio je do sad brojne pohvale i nagrade za najbolji modni i lifestyle blog.
Počeo je pisati sa 17 godina kad je napustio roditelje koji nisu shvaćali njegovu ljubav prema umjetnosti.
Živi na Filipinima, iako puno više vremena provodi u New Yorku, svom drugom domu. Vječito je na putovanjima jer nema velikog modnog eventa, promocije, revije u svijetu  bez njega! Ne možete  ga ne primijetiti – ekstravagantan stil, modni eksperimenti ono su po čemu Bryan iskače iz mase.


Moguće je da se Bryan drži izjave  Vivien Westvood, da muškarac ne može biti lijep ako nije ženstven. Stoga nosi  i ženske stvari, torbe, nakit i visoke potpetice!!!

Znam da ste sad zinuli, no, molim vas, bez predrasuda! Moda je umjetnost i svatko je slobodan da ju doživljava i nosi na vlastiti način.

Bryan i njegov stil me oduševljava, zabavan je, unosi vedrinu u svakodnevicu, zabavlja svojim stylingom i zato sam čest posjetitelj njegovog bloga koji broji 5.000 posjetitelja na dan!!!
Na mnogim forumima se međutim može pročitati i uvreda na njegov račun ali bitno je spomenuti da Bryana obožavaju najpoznatiji svjetski dizajneri i stilisti.

Marc Jacobs je  jednu svoju torbu čak nazvao njegovim imenom jer ju Bryan obožava. Modna urednica časopisa Vogue Pariz, Carine Roitfeld voli čitati njegove postove i slušati njegove kritike. Dobro ste pročitali, urednica najčitanijeg modnog časopisa sluša kritike jednog blogera! Wooow!

Karl Lagerfeld mu je jednom prilikom poslao torbicu iz svoje nove linije, koju još nije prestavio javnosti! Na svom blogu ima i temu
I love BryanBoy na koju  obožavatelji pišu komentare i šalju svoje  modne fotografije. Isto to je učinio i Marc Jacobs!

Kako to da je jedan, nekad mali bloger, uspio privući toliku pažnju javnosti?!?

Internet i sav sadržaj na njemu je javan i gledan u cijelom svijetu, svake sekunde a osobe iz javnog života također surfaju uz kavu.  Stoga je teško  bilo ne primijetiti toliku kreativnost!  Kako je i sam Marc Jacobs rekao: “Vidio sam njegove fotografije i shvatio da je taj dečko sav u modi, on je rođen za to. Odlučio sam ga kontaktirati.”
Kamo sreće da i moj rad netko redovno prati na internetu. Znam da me sad  čitate na ovom modnom portalu i da vam se svidio moj tekst. Zato ću uvijek  nastojati predstaviti nešto novo, drugačije i zanimljivo!
Do tipkanja
Vaš Dino

Text by Dino Kalember

Posted by on Oct 19 . Filed under Inspiracija, Kolumne. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Najnovije

Best of the haute couture fashion SS2021

© 2022 marla-design.com. All Rights Reserved. Log in - Powered by MARLA