Home » Inspiracija, Kolumne » Whatta style!!! Rihanna!

Whatta style!!! Rihanna!

Ovih dana možemo uživati u njenom novom spotu za pjesmu Only Girl (In The World) koji je sav u znaku cvijeća i nekog novog hippy looka. Riri je promjenila svoj styling u potpunosti. Više nema onog punk stila, ne uvlači se u kožu i šiljke, svoju izbrijanu frizuru  je zamjenila slatkom kovrčavom crvenom kosom. Njen stil je sada svježiji, nježniji i interesantan za svačije oko.
Njena crvena kosa me nekad podsjeti na njenu dobru prijateljicu i kolegicu Katy Perry, poznatu po velikim hairstyle  eksperimentima.

Rihanna se ovaj put odlučila za cvjetni komplet, sa suknjom visokog struka koja je već prošle sezone bila hit  i blejzer koji više sliči na kratki bolero s decentnim “U” izrezom.

Look je zaokružila topom- uskom majicom boje kože, usklađenom s bojom cipela. Ova kombinacija može biti savršena za dnevni look, ali i za lude noćne izlaske. Rihanna je spojila sve u jednom i izvrsno to nosi.

Bravo Riri! Radujemo se svim novim kombinacijama i nadamo se da ćeš nas još ugodno iznenaditi svojim novim stilom!

Text by Dino Kalember


Posted by on Oct 18 . Filed under Inspiracija, Kolumne. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Najnovije

Best of the haute couture fashion SS2021

© 2022 marla-design.com. All Rights Reserved. Log in - Powered by MARLA