Home » Kolumne, Kozmetika, Savjeti » Smells Like France!

Smells Like France!

Jedan od meni omiljenih Chanelovih parfema, koji ne koristim često već u nekim posebnim prilikama je Chance.

Naime, ovo ime ne znači ‘prilika’ (kako bi mnogi preveli zbog engleske inačice),  već ‘sreća’ .  Ah, ti Francuzi, pronalaze romantiku u svemu…  Bočica je okrugla i prozirna, za razliku od kultne Chanel No 5 kockaste bočice, navodno zbog ‘kola sreće’ koji simbolizira Chanelov Chance.

Genijalac koji je stvorio ovo čudo od parfema je Jacques Polge. Poslije Bvlgari Omnie Amethyst, Chance mi je očiti izbor za bilo koju večernju priliku koju smatram važnom; ponekad ga znam staviti kad mi je loš dan,  kako bih se osjećala bolje, da mi podigne raspoloženje. Kratko i jasno, parfem je odličan! Iako je bočica jednostavna, Chance je sve samo ne jednostavan!

Limun, ananas, jasmin, iris i bijeli mošus samo su neki od čarobnih sastojaka koji čine Chance tako neodoljivim.

Iako ima lagani dašak voćne arome, nije sladunjav niti orijentalan; savršeno je elegantan i vrlo postojan. Sviđa mi se što nema onu ‘sportsku’ ni unisex notu već odiše Chanelovom profinjenošću –  miriše na ženu!

Nije to parfem za svaku ženu; ili ga obožavaš ili ga više nikad nećeš ni probati – jednostavno, nije od onih parfema koje s vremenom zavoliš.

Text by Dunja Vidak

Posted by on Oct 16 . Filed under Kolumne, Kozmetika, Savjeti. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Najnovije

Best of the haute couture fashion SS2021

© 2022 marla-design.com. All Rights Reserved. Log in - Powered by MARLA