Home » Inspiracija, Kolumne » Meat is IN!

Meat is IN!

Upozorenje! Preskočite ovaj tekst ako imate loš želudac! Svi ostali, upoznajte novi trend!

Nakon pojavljivanja Lady Gage u haljini napravljenoj od svježeg mesa na ovogodišnjim MTV Video Music Awards, ovaj potez je tema rasprave, pohvale i optužba. Iako, prvo poljavljivanje pjevačice odjevene u odreske dogodilo se u japanskom Vogue-u, gdje je imala bikini od komada mesa ali spomenuta MTV haljina izazvala je burne reakcije!

” Ovim pokazujem da ljudi nisu samo komad mesa. ” , kaže Lady Gaga za svoj outfit.
Podržavaju je horde njenih obožavatelja, koje voli nazivati “svojim malim monsterima” no u sukobu je s Organizacijom za zaštitu okoliša.
Novo “od mesa” nam donosi OnchMovement. U pitanju je ogrlica nazvana “The Meat-Lace” koja se kupcima nudi kao savršeni modni dodatak za sve odjevne kombinacije, inspirirana djelom popularne Lady Gage. Ne morate se plašiti, ova ogrlica nije napravljena od pravog mesa, stoga vam se i nikad neće pokvariti, a neće vas napasti neka Udruga za zaštitu okoliša ili pas.

Također, u ponudi je i majica za muškarce s motivom mesa, nešto prihvatljivije i za svakodnevne aktivnosti.

i dok neki s gnušanjem čitaju ovaj tekst ili promatraju fotografije novog trenda, ostali mogu dodatne informacije potražiti na
www.youtube.com

Text by Dino Kalember

Posted by on Oct 12 . Filed under Inspiracija, Kolumne. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Najnovije

Best of the haute couture fashion SS2021

© 2021 marla-design.com. All Rights Reserved. Log in - Powered by MARLA