Home » Fashion report » CAP 9. 10. 2010.

CAP 9. 10. 2010.

U posljednjoj večeri ovojesenskog, 16.  Cro A Porter Black-a svoje su kolekcije predstavili  Linea Exclusive, Luka Grubišić, Tomislav Bahorić, Zoran Aragović i Boudoir.

Linea Exclusive, hrvatska modna kuća s tridesetogodišnjom tradicijom, predstavila je sinoć čiste, jednostavne linije i vrhunske materijale kao  i dio svog prepoznatljivog, elegantnog stila. Linea je popularna među osobama iz javnog i  političkog života i uvijek osvaja svojom elegancijom a posebno su nas se sinoć dojmili upečatljivi crveni kaput i nekoliko sexy haljina golih leđa.

Luka je svojim talentom, modnom vizijom i radom u vrlo kratkom roku osvojio mnoge poklonike. Njegove balon suknje, velike mašne, ženstveni modeli haljina, unikatni nakit dobili su ovaciju publike. Na Lukinim jednorozima posebnu pažnju su nam privukli brončana haljina naglašenih ramena, balon kroja i predivno perje na jednom od modela.

Posebno iznenađenje večeri bio je crni četveronožni maneken – kraljevski pudl, koji je uz manekenku  prošetao pistom.

Zoran Aragović već je dugo poznat svim ljubiteljima mode a naročito po svom brandu BiteMyStyle.
Zoran voli boje, koje zajedno s maštovitim, zanimljivim kombinacijama i funkcionalnim krojevima čine njegov stil prepoznatljivim. Nas su se sinoć posebno dojmile njegove nove šarene torbe!

Tomislav Bahorić

Sin poznate dizajnerice Loredane Bahorić i izvrsni mladi kreativac. Prikazana muška kolekcija od 20-ak modela svojevrstan je hommage Alanu Fordu, koja je mnoge ostavila bez daha, naročito zbog zgodnih manekena.

Budoir

Što se dogodi kada romantična i zaigrana Budoir princeza odluči pokazati svoje drugo lice? Pretvori se u seksi damu odjevenu u čipkaste korzete, raskošne volane, šljokice i bodije zanimljivih detalja! Frizure s velikim cvjetovima bile su vrhunac stylinga!
Budoirke jako vole pompoznost i teatralnost a sinoć su prikazale atraktivni Moulin Rouge!

Text by N. S. G.

photo: index.hr

Posted by on Oct 10 . Filed under Fashion report. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Najnovije

Best of the haute couture fashion SS2021

© 2022 marla-design.com. All Rights Reserved. Log in - Powered by MARLA