Home » Inspiracija, Kolumne » Hot, hot, hot

Hot, hot, hot

Socialite, televizijska ličnost, producent, glumica, starleta i model…Što Kim Kardashian nije u showbusinessu? Poznata je i po amaterskom sex video uratku kao i   obiteljskom reality showu na E! TV-u (Kardashians).

Kim je lansirala svoj parfem, gostovala na mnogim revijama, sudjelovala u show-u “Dancing with stars”. Pozirala je gola za Playboy. Ona je također model za mnoga sredstva za mršavljenje i snimila je svoj DVD s vježbama. Reklamira Balenciaga cipele, Carls fast food, tvornicu šećernih lizalica, Perfect Skin proizvode za njegu kože i još mnogo, mnogo  toga.

Kim je također uključena u više projekata sa svojim sestrama, Kourtney i Khole uključujući i pisanje autobiografije pod nazivom “Kardashian Confidential” i pokretanje vlastite modne linije odjeće.

Uz to sve krasi naslovnice mnogih modnih časopisa, nedavno Cosmopolitan i Ocean Drive Magazine. Njenoj ljepoti i tijelu nitko ne može odoljeti.
Kimin službeni web site, KimKardashian.com, ima 6 milijuna klikova  mjesečno! Kim ima više od 3 milijuna sljedbenika na Twitteru. Dnevno uživa i komunicira sa svojim fanovima.

Kada ne radi, Kardashian se bavi humanitarnim radom za bolesne napuštene ljude. Sudjeluje u kampanji “Until Theres A Cure” posvećenu iskorjenjivanju virusa HIV.

Bojim se da će nam Kim uskoro početi iskakati iz pašteta, jer je svuda ima. Čini mi se da mnoge djevojke maštaju biti poput nje jer nema eventa, revije, izlaska na kojem Kim  nije obučena u krpice s potpisom i da ju ne prate brojni paparazzi.
Ona je najveća prijetnja fashionistici Vicky Beckham. Kada bi birao između njih dvije naravno da bi izabrao Kim. Ima nešto latino u njoj, a i liči mi na fatalnu pjevačicu Nicole Scherzinger.

Priča se da je Kim išla na par estetskih operacija no one nisu dokazane. Jedna od njih je navodno ugradnja umetaka u njezinu sada već bujnu stražnjicu a ni nos joj ne izgleda baš prirodno.
Kako god bilo Kim je odavno naučila osnovno pravilo estetske kirurgije:  sve treba izgledati savršeno ali da nitko ne primjeti kako se bilo što popravljalo.

Kim Kardashian style?

Zavirite u njen ormar…www.polyvore.com

Text by Dino Kalember

Posted by on Oct 8 . Filed under Inspiracija, Kolumne. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Najnovije

Best of the haute couture fashion SS2021

© 2022 marla-design.com. All Rights Reserved. Log in - Powered by MARLA