Home » Inspiracija, Kolumne » Russell Edward- Brand!

Russell Edward- Brand!

” Got up in the club, posted in the back. Feelin so good lookin so bad. Rockin this club, got my middle finger up, I dont really give a fuck. Rockin these diamonds, Imma rockin this chain, Imma rockin my fame. To be what you is, you gotta be what you are, only think I’m missin is a black guitar. Im a rockstar.”


Engleski komičar, glumac, kolumnist, voditelj na radiju i televiziji.  Brand je postigao slavu u Velikoj Britaniji za vrijeme predstavljanja Big Brothera u kojem je sudjelovao kao jedan od ukućana. Pojavio se u brojnim filmovima, uključujući i romantične komedije “Forgetting Sarah Marshall”, “Bedtime Stories”. Poznat je po svom kontroverznom ponašanju u britanskim medijima koje ga je 2008. dovelo do otkaza na BBC-u.

Rođen je u Engleskoj, jedino dijete Elizabeth i Ronald Henry Marka koji su bili u braku 6 godina. Brandovi roditelji su se razveli kad je on imao samo 6 mjeseci. Majka ga je sama odgajala, dok mu se otac još dvaput ženio nakon razvoda. Kao dijete bio je povučen, izoliran od druge djece i usamljen.

Bez majke je ostao rano, nakon što se jako razbolila. Sa 14 godina Russell je već bio narkoman i odustao je od školovanja. Bio je oduvijek umjetnik pa je već s petnaest godina imao prvu ulogu  u kazališnoj predstavi “Fat Sam” što ga je potaklo da bude glumac. Krenuo je na glumačku akademiju. Bio je član Royal Academy or Dramatic Art, ali zbog ovisnosti o heroinu i alkoholu je izbačen iz nje. Nakon izbacivanja usredotočio se na komedije i počeo pisati materijale za filmove.

Russell je bez obzira na teško djetinjstvo u kasnijem razdoblju mladenaštva bio uporan i nije odustajao od svojih ciljeva što mu je i pomoglo da dođe do statusa zvijezde.

Mnoge obožavateljice ne mogu odoljeti njegovom “šlampavom” rock izgledu. Na razočaranje mnogih, Russell je od veljače 2010. u braku sa popularnom pjevačicom Katy Perry. Usuđujem  se primijetiti kako je ovaj par vrlo skladan, odlično pristaju jedno drugome  jer su oboje komični i puni iznenađenja.

Malo o Russellovom izgledu:
Njegova duga, neuredna kosa je njegov zaštitni znak, iako je meni to malo prezapušten look ali o ukusima se ne raspravlja. Primijetio sam i nevjerojatno zapetljan pramen kose na jednoj fotografiji pa ako ikad odluči ukrotiti nestašne pramenove i promijeniti look, smatram da bi mu kratka frizura sigurno odlično pristajala.
Rock and roll look koji najviše vuče na grunge, Russellu sjajno pristaje i zna nositi ovaj stil. U njegovom ormaru najčešće su kožne jakne, crni blazeri zanimljivih aplikacija, XXL  pletiva,  crni skinny jeans, bijele t-shirts s printevima, zanimljiv nakit s ukrasima od perja, kože, metala, uske kape, čizme.

Osvrnem li se opet kratko na njegov veliki uspjeh ( ostvaren usprkos teškom djetinjstvu), kvalitete umjetnika, postojanu karijeru, obožavatelje u cijelom svijetu, lako je primijetiti da je Rusell sjajan brand , stoga mu i prezime Brand savršeno pristaje. 😉

Text by Dino Kalember

Posted by on Oct 5 . Filed under Inspiracija, Kolumne. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Najnovije

Best of the haute couture fashion SS2021

© 2021 marla-design.com. All Rights Reserved. Log in - Powered by MARLA