Home » Inspiracija, Kolumne » Christian Louboutin & killer heels

Christian Louboutin & killer heels

Hello Santa,

I would like a pair of shiny Louboutin shoes. You know, one with the high heels and red bottom…

Koliko vam je puta došlo da pošaljete Djedu Božićnjaku ovo pisamce? Više ni ne brojite? Skupljajte novčiće, štedite, Louboutins su mega popularne i super hot!

Christian Loubutin (46) je poznati francuski dizajner obuće koji je lansirao svoju liniju ženskih cipela u
Francuskoj 1991. Godinu kasnije u svoj zaštitni znak je ubacio sjajne crvene-lakirane đonove. Dana 27.ožujka 2007. Loubutin je podnio zahtjev za zaštitu crvenog đona kao svoj zaštitni znak i znak prepoznatljivosti.

Kao dijete s 12 godina uživao je gledati  “Showgirls” u pariškim noćnim klubovima. Njihove ogromne pete postale su inspiracija za vlastiti dizajn cipela i kolekcije.  U odluci da rano napusti školu i posveti se visokim potpeticama, ohrabrio ga je jedan interview sa Sophiom Loren u kojem je spomenula sestru, koja je školu napustila kao djevojčica.

Louboutinove cipele posebne su po svojim detaljima, mašnama, kristalima, kamenčićima, perju. Gotovo da nema poznate trensetterice koja nema barem jedan par ovih predivnih cipela u svom ormaru!  Kud god pogledate, u koji god časopis zavirite, crveni, crveni, crveni đonovi!!!

S obzirom da je original Louboutinki poprilično skup i nekima nedostupan, domaće tržište su preplavile njihove razne kopije. Ove cipele šetale su kroz mnoge epizode megapopularne serije “Sex and the City”.

We like Louboutins, too.
Uživajte u glazbi i slikama. Siguran sam da će vas neki modeli ostaviti bez daha.

Text by Dino Kalember


Posted by on Oct 4 . Filed under Inspiracija, Kolumne. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Najnovije

Best of the haute couture fashion SS2021

© 2022 marla-design.com. All Rights Reserved. Log in - Powered by MARLA