Home » Inspiracija, Kolumne » Lookin’ Good, Girl by H&M

Lookin’ Good, Girl by H&M

Šećem ovih dana gradom i primjećujem  da je sve manje i manje primamljivih natpisa na  izlozima, poput “Sniženje” i %.
Gotovo da ih više uopće nema, tek se tu i tamo zalomi neki ali odavno se na polici ne nalazi odabrani proizvod u mojoj odjevnoj veličini. Jesenske kolekcije su već mjesec dana u trgovinama  a stigli su i prvi modeli IN čizama ove sezone.
Krasne visoke, iznad koljena, gležnjače,  modeli iz meke kože s vezanjem oko noge…Razni modeli ravnog đona, tople buce pa one “lude” s punom petom…
Smeđe, crne, boja bijele kave, glatka koža, brušena koža… Jao! Da se sad moram odlučiti za jedne ne bi mi bilo lako a  tek kad zimske kolekcije obuće stignu u cjelosti? Što tad?!?

Priznajem, u malo čemu se osjećam tako ženstveno i privlačno kao u dobrim čizmama, posebno kad ih navučem preko jeansa i podignem taman onoliko  da prekriju koljeno. Mmmmm…Peta pritom mora biti malo tanja!

Gornji odjevni predmet pritom uvijek biram što jednostavniji jer su moje čizme podigle cijeli dojam. Zimus sam kupila genijalne u Furli i da, dala sam cijelu jednu plaću za njih ali ni sekunde nisam požalila.

No ove jeseni našla sam  jedan tako sladak look koji MORAM imati! Sexy, mladenačko, jednostavno i veselo.  I što je najbolje, vrlo, vrlo pristupačno!

Pogađate, H&M. Sve zajedno, ni manje ni više nego 155,00 eura!

Text by Dunja Vidak

Posted by on Oct 3 . Filed under Inspiracija, Kolumne. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Najnovije

Best of the haute couture fashion SS2021

© 2021 marla-design.com. All Rights Reserved. Log in - Powered by MARLA