Home » Kozmetika » Anti Age WAR I

Anti Age WAR I

Želite li ujutro izgledati odmorno, svježe, mladoliko, njegujte se vrhunskim sredstvima navečer i priuštite si san od barem šest sati! Pored toga, odreknite se cigareta, pijte puno vode i jedite veliku količinu voća!

Tako otprilike izgledaju nove poruke  koje prate revolucionarna sredstva za njegu protiv bora. Iznenađenje! Radi se o muškim anti age sredstvima! Metroseksualcima se odsad nameće pitanje, krema ili gel? Teglica ili tuba? Sredstvo za njegu oko očiju ili za cijelo lice?

Kad birate kremu, savjetuju vam trik, isprobajte ju na području između palca i kažiprsta gdje je koža vrlo nježna a djelovanje kreme najbolje se provjerava.

Pored toga, savjetuju vam kozmetolozi, namažite sredstvom jednu ruku, drugu ne i promatrajte njenu učinkovitost, koja dakako, nije ekspresna ali ukoliko nekoliko puta tretirate isto mjesto ( probni uzorak) primijetiti ćete razliku.

Postoje na tržištu i ona sredstva koja popunjavaju bore , smanjuju pore. Jedna i druga odavno su već na kupaonskim policama zapadnjaka, što je dokaz da su bitku protiv starosti, pored žena, najavili i muškarci.

Posted by on Mar 1 . Filed under Kozmetika. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Najnovije

Best of the haute couture fashion SS2021

© 2022 marla-design.com. All Rights Reserved. Log in - Powered by MARLA