Home » Inspiracija, Kolumne » If you want to be taken seriously … H&M!

If you want to be taken seriously … H&M!

Razgovor za posao, održavanje seminara pred kolegama, držanje govora na javnoj tribini, davanje intervjua, pa čak i izlazak na usmeni ispit na fakultetu… U svim tim situacijama želimo dobro izgledati, osjećati se ugodno i ostaviti genijalan prvi dojam kada se pojavimo!

Izgled, način na koji se držimo i odjeća koju nosimo govori o nama  mnogo više nego što mislimo. Iz tog razloga u situacijama gdje prezentiramo svoj rad, pokazujemo uloženi trud, ili kada očekujemo kritiku ili pohvalu, bitno je sebe predstaviti na najbolji mogući način; tu odjeća igra jednu od bitnijih uloga. Ako želimo da nas se shvati ozbiljno, moramo tako i izgledati. Naravno, to ne znači da moramo izgledati dosadno i da trebamo ubiti svaki trag ženstvenosti u svojoj pojavi. Uvijek ima mjesta za malo seksipila i elegancije u isto vrijeme.

H&M je jedan od mojih omiljenih brendova, uz kvalitetu koju su dokazali nebrojeno puta, od odjeće i obuće pa sve do donjeg rublja, cijene su im više nego prihvatljive!

Zato nikad ne propustim poharati kolekciju koja je izašla, kad god mi se za to pruži prilika.

Naime, ovih predivnih šest artikala zajedno koštaju 74,00 eura. Odabrani outfit za već spomenute prilike – kada se žena mora dokazati a da se pritom ne izgubi njena ženstvenost!

“If you want to be taken seriously, be professional!”

Text by Dunja vidak

Posted by on Sep 30 . Filed under Inspiracija, Kolumne. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Najnovije

Best of the haute couture fashion SS2021

© 2021 marla-design.com. All Rights Reserved. Log in - Powered by MARLA