Home » Inspiracija, Kolumne » Queens of fashion 1

Queens of fashion 1

Netko ima stila, netko ne. Mnogi misle da se modni ukus može kupiti novcem. Neki pokušavaju što više pratiti trendove. Mnogi kopiraju dok su drugi originalni. Nekome je to život a nekome sasvim sporedna stvar. Njima je to definitivno cijeli život. One su tri kraljice u modnom svijetu koje će biti zarezane u povijesti mode. O njima ne treba puno pisati, njihov izgled govori tisuću riječi.

Prva od njih, Anna Piaggi (74) radi za talijansko izdanje Voguea, uvijek je imala poseban stil koji je isticala bojama, posebnim modnim dodacima i svojim vlastitim kućnim kreacijama zbog čega su je i prozvali “klaun mode”.

Gospođa Piaggi piše svoje kolumne u kojima iznosi svoje vizije i kritike kolekcija raznih dizajnera. Pravi je strah i trepet a prije svega cijenjena ličnost čija se riječ sluša. Bez nje nikako ne možemo zamisliti milanski tjedan mode.

Piaggi ima raznolik ormar uključujući 2865 haljina i 265 pari cipela koje je odnijela 2006. u Victoria and Albert Museum u Londonu. Definitivno poslije nje ništa više neće biti  isto. ( nastavlja se)

Text by Dino Kalember

Posted by on Sep 30 . Filed under Inspiracija, Kolumne. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Najnovije

Best of the haute couture fashion SS2021

© 2022 marla-design.com. All Rights Reserved. Log in - Powered by MARLA