Home » Inspiracija, Kolumne » Flawless skin

Flawless skin

Što naša novinarka-shoppingholičarka redovno ima u svojoj košarici? Otkriva vam tajnu svog besprijekornog tena…

Svakoj ženi je poznato da je glavni imperativ za savršen make up besprijekorna koža.

Iako bi se pod dojmom reklama različitih brendova (koji svaki za sebe tvrdi da je najbolji i najkvalitetniji) moglo zaključiti da je odabir proizvoda za savršenu kožu lica piece of cake, to je daleko od istine.

Naravno da mi je prvi i glavni izbor za postizanje prekrasne kože Diorov puder u kamenu, Vichy hidratantna krema za lice i Chanelovo rumenilo. Da imam viška 600 kuna u novčaniku, ne bih se dvoumila niti sekunde; no upravo je to problem – cijena.

Ako ne želim štedjeti na svome licu, potrošit ću taj iznos na ta tri stvarno dobra brenda, ali … zašto bih? Naime, postoje puno povoljnije inačice koje postižu identične rezultate a pri tome ne mislim na Lorealovu kremu za lice, Max Factorov puder u kamenu i Deborah rumenilo. 😉

Ako mi je buđet nešto tanji nego inače a trebam idealnu svježinu i prelijepu kožu, potrošiti ću 150,00 kuna na četiri nezamjenjiva majstora.

Prvo i osnovno, nakon čišćenja lica tu je savršena krema – Balea Q10 Anti Falten. Koža je mekana, podantna i ni malo masna. Na nju nanosim Niveinu toniranu kremu u boji (Nivea Visage Hell ili Bronze) a za prekrivanje pojedinih nepravilnosti tu je Alverdeov Compact Powder i za kraj Alverdeov Blush- rumenilo.

Inače, sama marka Alverde poznata je kao potpuno prirodna kozmetika; njihovi proizvodi ne sadrže alkohol niti kemikalije. Kozmetika Alverde je uistinu kvalitetna, postojana i vrlo povoljna! Nije na odmet spomenuti da su jedni od rijetkih koji svoje proizvode ne testiraju na životinjama! Još jedan plus!

Za blistavu i zdravu kožu, te potpuno prirodan look nije potrebno mnogo! Balea, Nivea i Alverde – nepogrešivi trio 😉

Text by Dunja Vidak

Posted by on Sep 30 . Filed under Inspiracija, Kolumne. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Najnovije

Best of the haute couture fashion SS2021

© 2022 marla-design.com. All Rights Reserved. Log in - Powered by MARLA