Home » Inspiracija, Kolumne » Fashion for all family 2

Fashion for all family 2

Angelina Jolie i Brad Pitt:

Najbrojnija hollywoodska obitelj, koja izgleda kao malo afričko pleme.  Oni imaju troje biološke i troje usvojene djece. Moram priznati da Angelina nema lak posao oko odgoja i oblačenja malih limača. Ne forsira neki stil kod djece, odgaja ih da budu skromni i jednostavni.

Njen najčešći modni izbor za djecu je praktična, casual odjeća i obuća. Mislim da je ona jedna od rijetkih  planetarno  popularnih filmskih zvijezda koja je toliko opuštena i normalna.

Kate Hudson:
Američka glumica i dobitnica Zlatnog globusa. Fatalna plavuša Kate je samohrana majka koja ima sina Rydera. Kate se odlučila za ležernu varijantu-sivi kombinezon usklađen s modernim Versace sandalama s većom platformom.
Kate odgaja svog sina poput Angeline, da bude skroman i jednostavan. Kupuje mu praktičnu i udobnu dječju odjeću i obuću bez slavnih  potpisa. Rydera odgaja da ne bude opterećen njenom slavom. Kao dijete slavnih roditelja Kate nikad nije htjela da ju se povezuje s njima, ili da dobiva uloge zahvaljujući slavnom porijeklu već zbog svojih kvaliteta. Mišljenja je da su djetetu bitnije igračke od preskupih krpica.

Text by Dino Kalember

Posted by on Sep 29 . Filed under Inspiracija, Kolumne. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Najnovije

Best of the haute couture fashion SS2021

© 2021 marla-design.com. All Rights Reserved. Log in - Powered by MARLA