Home » Inspiracija, Kolumne » Let it be … RED!!!

Let it be … RED!!!

U parfumeriji je ovaj put bila naša Dunja, shoppingholičarka, u potrazi za idealnim crvenim ružem…

Ljeto je davnih dana završilo a jesen se samo stvorila  iza ugla; iako sam ljubitelj svih godišnjih doba, ljeto mi je posebno drago zbog šarenila, boja i osjećaja slobode u kombiniranju često nespojivih  komada odjeće i obuće.

Mnogi jesen poistovjećuju s mirnijim bojama, laganim, diskretnim i  zemljanim tonovima. Sve je to ok … ali ja mrzim neutralno!!! Bezlično, dosadno, jednolično! Fuj! Zato sam se odlučila počastiti novim ružem koji je postao must have u svakoj ženskoj torbici – crveni!

Crveni ruž nije lako kupiti, naime, svaku drugu nijansu boje jednostavnije je odabrati. Crveni ruž se ne bi trebao koristiti svaki dan već ovisno o prilici pa sam se odlučila oprezno počastiti  provjerenom kvalitetom. Kako sam već probala Diorov Addict Lipstick Red Interference 649 (koji je zbilja sjajan), popustila sam vlastitoj želji da se upustim u novu avanturu traženja još idealnije crvene nijanse!

Ušavši u Limoni, odmah su mi se počela smiješiti dva vrhunska brenda – Chanel i Collistar. :-)Kako mi tamne nijanse stvarno ne stoje (jer izgledam kao da mi je Edward Cullen popio svu krv), Chanelov Rouge Orange 26 je odmah otpao, a za njim i Rouge Allure Audace 58 koji je tako suh i dosadan!

S njim sam se osjećala kao 55-ogodišnjakinja koja se svim snagama trudi izgledati mlađe!
Lancomeov rouge 150 nije djelovao loše kada sam ga nanijela. Mladenački, opaljen … Crvena nijansa s daškom narančaste, može proći uz malo jači  dnevni look. Ali … Čim sam uzela Lancomeov rouge 151, znala sam – to je to! Ljubav na prvi pogled!!!

Savršeno vlažan, predivne crvene nijanse s česticama koje se lagano presijavaju na svjetlu. Cijena 208,00 kuna –  sitnica za osjećaj ženstvenosti koji pruža. Elegantan, sexy, nježan, ali divlji … I moj!!! Ponosna sam vlasnica Lancomeovog rouge 151 😉

Text by Dunja Vidak

Posted by on Sep 29 . Filed under Inspiracija, Kolumne. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Najnovije

Best of the haute couture fashion SS2021

© 2022 marla-design.com. All Rights Reserved. Log in - Powered by MARLA