Home » Kolumne » Transformacije Rihanne

Transformacije Rihanne

Rihanna je pjevačica, model i tekstopisac. Kao šesnaestogodišnjakinja preselila je u SAD i započela svoju karijeru.

Svoj debitantski album, objavila je  2005. godine, Music of the sun, koji je dospio na jedno od prvih 10 mjesta na top ljestvici Billboard 200 (znamo tko dospije na tu ljestvicu da je zaista onaj “pravi”).

Iza nje stoje četiri objavljena studijska albuma, od kojih ni jedan nije bio promašaj. Redala je hit do hita:”Unfaithful”, “Break It Off”, “Umbrella”, “Take a bow” i “Disturbia”…

Njen četvrti studijski album, Rated R, objavljen u studenom 2009. godine, dospio je na četvrto mjesto na ljestvici Billboard 200. Njegova prva tri singla, “Russian Rullete”, “Hard” i “Rude Boy” dospjela su na jedno od prvih 10 mjesta na ljestvici Billboard Hot 100, a “Rude Boy” je dospio na prvo mjesto.

Rihanna je primila nekoliko glazbenih nagrada, uključujući nagradu World Music Awards 2007. za najprodavaniju pop žensku izvođačicu i najbolju žensku soul/R&B izvođačicu, kao i American Music Award za najbolju pop/rock žensku izvođačicu.
U siječnju 2010. godine primila je dva Grammyja za Jay-Zjev singl “Run This Town” iz 2009. godine.
U 2010, ostvarila je duet s Eminemom u pjesmi “Love the way you lie” i  snimila”Only Girl”, obje pjesme su veliki hitovi.

Rihanna je jedna od rijetkih pjevačica uz koju se ne vežu skandali (osim nesretnog slučaja s bivšim dečkom Chris Brownom).

Pokazala je da ozbiljno shvaća svoj posao javne ličnosti tako da svoje obožavatelje iz dana u dan iznenađuje i jedinstvenim stilom.

Rihanna zna da se njen posao temelji i na stalnim promjenama izgleda.

Pogledajmo zajedno njene transformacije.

Uživajte 🙂

Text by Dino Kalember

Posted by on Sep 26 . Filed under Kolumne. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Najnovije

Best of the haute couture fashion SS2021

© 2021 marla-design.com. All Rights Reserved. Log in - Powered by MARLA