Home » Savjeti, Stil » Porastite…još malo!

Porastite…još malo!

Par centimetara veće visine, za muškarce je uvijek dobrodošao bod. Odjeća odmah pristaje bolje, naročito ako pomalo ratujete s kilažom a i uočljiviji ste.

Naravno, ono što nam je priroda podarila ne možete promijeniti, valja se pomiriti sa svojom visinom, prihvatiti je no postoje sitni trikovi koji će vas učiniti vitkijim i atraktivnijim. Prvo što vam je pritom činiti je poraditi na ispravnom držanju te pregledati sadržaj svog ormara. Ukoliko tamo nedostaje užih modela sakoa, krenite u nabavku.

Uži sako ne znači odmah i druga koža, već lijepog, užeg kroja, ne tijesan. Nikad ne nosite široke sakoe i jakne, oni pristaju samo vrlo visokim muškarcima. Birajte jednobojnu odjeću, često sive, tamnoplave tonove i crnu boju, odijevajte se ton u ton. Preveliki kontrasti nisu za vas. Tamne boje daju dodatno samopouzdanje ali su i psihološki trik kako držati sugovornike na pristojnoj distanci te ostavljaju na promatrača dojam moći i vaše kompetentnosti.

Važna je i frizura! Neka vam je kosa nešto duža, začešljana unazad. Košulje s uzorcima nemojte potpuno izbaciti. Odaberite one s okomitim užim linijama, uzorkom riblje kosti, bijelih linija na tamnoj podlozi. Birajte iste uzorke i za odijelo no tada nosite jednobojnu košulju. Sako neka je duljine najviše do boka, ne dulji. Za više atletsku liniju pobrinuti će se jastučići postavljeni na ramenom dijelu sakoa ( ne preveliki ).

Niste li još uvijek zadovoljni svojim izgledom, mijenjajte se iznutra, hitno! Ne zaboravite nikad da je u vašem umu ključ samopouzdanja!

[youtube id=”tpAeXrRuirs” w=”440″ h=”300″]

Posted by on Feb 26 . Filed under Savjeti, Stil. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Najnovije

Best of the haute couture fashion SS2021

© 2022 marla-design.com. All Rights Reserved. Log in - Powered by MARLA