Home » Stil » Studentica

Studentica

Tanja me tog popodneva podsjetila na Mango shopping night. Ne znam ima li toga u Zagrebu ali u Osijeku organiziraju ugodnu shopping večer skoro do ponoći. Svratila sam joj na posao, razgledala malo kolekciju na policama i prišla pultu na odlasku da ju pozdravim.

– Što novoga pripremaš, Nives? – upitala me zainteresirano.
– Puno jaspisa, nešto mokaita, kroko koža, lak, razigrane torbe, nešto čipke – rekoh zaneseno – ali na mukama sam, tražim modela koji bi dostojno prestavio kolekciju.

Voljela bih da je to neka studentica, onako nježni Barbie type, brucošica, na pragu života, radoznala, puna ambicija, zaljubljiva…da mi zna prezentirati kolekciju  i priču. Tanja me pozorno pratila, imala sam osjećaj da joj se nad glavom pojavio oblačić s uskličnikom.

– A je li u redu manekenski tip? – upitala me. – onako, visoka, vitka…
– Pogotovo… – odvratih s osmijehom, naslućujući da ima neko rješenje za mene. – znaš neku koja bi radila? U Osijeku nema prave manekenske agencije, barem koliko znam. Često sama pronalazim djevojke za photoshooting…
– Znam jednu. Upravo takvu kakvu trebaš. – nasmijala se – moja sestra. Bit će ti večeras tu, nositi će Mango modele pa vidi je li to to. Inače, nosila je i na Fashion Inkubatoru…Osjećala sam da se oblačić znatiželje nadvio nadamnom.
– Ma da? – prozborih – naravno da ću promotriti. Mahnuh na izlazu. – vidimo se u devet. Bye.

Dunja je te večeri bila pravo otkriće, upravo ono za čime sam tragala. Visoka, vitka, dugonoga plavuša, lijepog nježnog lica i čarobnog osmijeha. Već za dva tjedna profesionalno je stala pred Marla objektiv  te uspješno predstavila moju najnoviju kolekciju.

[youtube id=”CawkXh-WboQ” w=”450″]

Cijela kolekcija prodala se u vrlo brzom roku ali još se rado prisjećam ove odlične suradnje. Danas sam odlučila podijeliti nekoliko fotografija sa seta s vama. Uživajte.

Posted by on Feb 8 . Filed under Stil. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

2 Comments for “Studentica”

  1. […] This post was mentioned on Twitter by Nives S. Grguric, Nives S. Grguric. Nives S. Grguric said: New post Studentica http://www.marla-design.com/2010/02/studentica/ by @marla_nives […]

  2. Lijepa je! Pozdrav draga!

Leave a Reply

Najnovije

Best of the haute couture fashion SS2021

© 2022 marla-design.com. All Rights Reserved. Log in - Powered by MARLA