Home » Trendovi » Frizzz

Frizzz

Best of the best muške frizure 2010! Koliko sličite ovim muškarcima, barem kada je riječ o frizurama? 😉

Classic cut
Kosa zalizana unazad, inspirirana pedesetima prošlog stoljeća, kakvu nose godinama Leonardo DiCaprio a u posljednje vrijeme i David Beckham, ponovno je veliki hit.

Ovu frizuru može vam napraviti i prosječni frizer i vrlo je zavodljiva, naročito kad ju odaberu muškarci pravilnih crta lica. Pored navedenog, zalizana kosa unazad ulijeva povjerenje te je ova frizura jednako pogodna i za business i večernje izlaske.

Naturally distinguished
Muškarci poput Georgea Clooneya, Davida Day – Lewisa vole salt and pepper look.

Frizura kakvu nosi Clooney idealna je za sijede te ih zavodljivo dodatno naglašava.

Buzz cut
Kosa je vrlo kratka, frizura lagana za održavanje. Često ju možete izvesti i sami. Idealna frizura ukoliko postoji problem ispadanja kose. Također, ovaj look najpogodniji je za muškarce koji vole wash and go style, sportaše i vrlo zaposlene poslovne ljude.

Za one koji vole duže pramenove, noviteti s pista! Mlađim muškarcima pristaje tzv. Caesar cut, pramenovi koji padaju preko čela, do obrva. Sa strane i otraga kosa je kratka.

Messy top je cut koji je utjelovljenje osobnosti. Za nju ćete trebati nešto više vremena i oblikovanja pjenom za kosu. Birajte ako ste student, umjetnik, imate neki drugi kreativan posao.

Nepogodna za veliki business, djeluje neozbiljno. Frizura Johnnyja deppa nikad mi nije bila atraktivna. Osobno ne volim kad muškarac ima dužinu kose skoro poput mene iako nekim i duga kosa lijepo pristaje.

Ova frizura daje rebelious attitude i odlična je za muškarce koji imaju jaku kosu i dosta slobodnog vremena. Imate li ju, obavezan je odlazak kod frizera na njeno održavanje.

[youtube id=”rWvomwjbm-Q” w=”450″]

Posted by on Feb 7 . Filed under Trendovi. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Najnovije

Best of the haute couture fashion SS2021

© 2022 marla-design.com. All Rights Reserved. Log in - Powered by MARLA