Home » Trendovi » Gasim svjetlo! Palim reflektore!

Gasim svjetlo! Palim reflektore!

Hladan dan, oblačan, snijeg, bljuzga…subota!!! Umjesto da joj se veselim, uspavana sam od jutra, kiša i snijeg poremetili su mi planove za predivan izlet s prijateljima u Rastoke.

Pripravila sam si popodnevnu kavu i pomislila koliko vas je u ovom trenutku učinilo isto. Dan je kao stvoren za spavanje, gledanje Discovery dokumentaraca, slušanje chill glazbe no kako nisam od onih koje podnose zatvoren prostor, rutinu ili winter blues, pomislih, nešto hitno moram učiniti!!!

Nešto tipično ženski!!! U ovakvim pomalo sjetnim trenucima, uvijek me trgne pink ruž na usnama, zarumenjeni obrazi, XXL trepavice, miris na koži koji budi sva uspavana osjetila…

Prolistah uz kavicu najnoviji inozemni modni časopis, torbicu s make upom te ustanovih kako joj kronično nedostaje više boja, crvenila i pink tonova.

Zaista, uz rock chic koji volim nositi i koji je najomiljenija modna tema svih modnih magazina ove sezone, čisti, porculanski ten s naglaskom na usnama čini mi se najboljim izborom.

Rouge Allure No.9 od Chanela donijet će malo francuskog šarma i profinjenu erotičnost u svaku kožnu kombinaciju. Nedostaje samo završni touch blijedo pink sjajilom po sredini usana!

Ne volite li intenzivno crvene usne te su vam kao i meni ipak bliskije igre sjenilima na kapcima, mnogi vizažisti nam preporučuju upotrebu tri različite boje za večernji izlazak.

Novi smoky eyes čine klasična, neutralna ili blijeda srebrnasto siva u kombinaciji s pink ili plavo ljubičastim sjenilima!


Tamne boje lijepo pristaju plavušama a tamnokose si mogu priuštiti i svjetlije tonove istih. Intenzivne boje, poput ljubičaste, predivan su kontrast uz plave ili zelene oči.

Na kraju, novitet su i nokti u jakim bojama! Uz rock chic, tamni lak na noktima je must! Pritom je najvažnije da su nokti kratki, njegovani i blago ovalni…

Zanesena tekstom i popratnim fotografijama trgnuh se tek na drugi zvuk handyja. Moja prijateljica se poput mene bori čitavo popodne s winter bluesom! Nasmijah se na njen odličan prijedlog.

Naravno da me veseli što su shopping centri i subotom popodne otvoreni. Naravno da me s njom uvijek veseli svaki posjet parfumeriji! Pa to je to što tražim čitavo poslijepodne, nešto posve tipično ženski!!!

[youtube id=”z4pwJZqQbeY” w=”450″]

Posted by on Feb 6 . Filed under Trendovi. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Najnovije

Best of the haute couture fashion SS2021

© 2021 marla-design.com. All Rights Reserved. Log in - Powered by MARLA