Home » Accessories, Inspiracija, Nakit » Dizajner i umjetnik: Kiel Mead

Dizajner i umjetnik: Kiel Mead

Nakon što pogledate ogrlicu Gum Kiela Meada, više na kaugumu nećete gledati isto. Aparatić za zube pa na ogrlici? Kuka također?

Tko je Kiel Mead??? Talentirani mladi dizajner, umjetnik iz Brooklyna, kojeg inspiriraju i najobičniji predmeti iz kućanstva, kamere, medicinski aparati, kojima često ne poklanjamo posebnu pažnju nakon svakodnevne upotrebe.

Za Kiela su oni toliko značajni da im je poklonio novu dimenziju, onu umjetničku te ih izlio u plemenitim kovinama i dao im vječni život. Plemenite kovine ostaju i traju kroz tisućljeća. Zlato, srebro, platina i paladij samosvojni su i neuništivi. To je bila  i misao vodilja ovog dizajnera kad  je svoj nakit odlučio predstaviti i ostaviti novim generacijama kao spomen na doba u kojem trenutno živimo.

Kiel nije samo dizajner nakita. Uspješno se bavi i dizajnom i proizvodnjom svojeg namještaja. Ali o Kielovom namještaju više, ipak, nekom drugom prilikom. 😉

[youtube id=”TlRKJZHYkC4″ w=”560″]

Posted by on Jul 16 . Filed under Accessories, Inspiracija, Nakit. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Najnovije

Best of the haute couture fashion SS2021

© 2022 marla-design.com. All Rights Reserved. Log in - Powered by MARLA