Super Helena

Najbolja  afirmirana  modna  agencija na hrvatskom tržištu  „ Midikenn  model management“, godinama drži  status  kvalitetne i najvalidnije modne institucije.

Osnovana 1991. godine u Zagrebu od obitelji Bangoura , danas se razvila u hrvatski modni brend prepoznatljiv u cijelom društvu. Kvalitetan i marljiv rad i  nadasve lijepe i srdačne pristupačnosti  cijelog tima, kombinacija su uspjeha.

Helena Šopar, pored Dejana Jankovića još je jedan poznati Midikennov model a na  teritorij Midikenna ušla je s izgrađenim stavom, voljom i željom za rad. Jednostavna ,  prirodna i normalna djevojka s otoka Paga , imala je pritom jako oružje u rukama,  stav i osobnost.  Zbog  jednostavnih i životno vrijednih osobina ,  danas marljivo ubire plodove svoga rada.

Helena je borac i radoholičar pa nije čudo da je u Parizu miljenica „Marie Claire“ magazina, čije je naslovnice krasila čak tri puta u godini dana  kao i  mnogobrojne editorijale.

Dokaz da je Helena Šopar u samom vrhu elite svjetskih modela, su i njene najnovije modne fotografije u editorijalu američkog izdanja  „Marie Claire“  magazina za mjesec kolovoz.  Za njihov je odabir u magazinu  isključivo  bitna  glavna urednica,  koja sama i bira svoje  modele.

Posted by on Jul 14 . Filed under MARLA partneri, Models, Modna fotografija. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Najnovije

Best of the haute couture fashion SS2021

© 2022 marla-design.com. All Rights Reserved. Log in - Powered by MARLA