Home » Inspiracija » Kupite hrvatsko!

Kupite hrvatsko!

Na godišnjem ste, ne idete na more a željni ste noviteta, promjena? Ili ste u petak, u povratku s mora? Sigurno ćete proći kroz grad Karlovac. Osvježite se u nekoj od karlovačkih rijeka, prošećite Korzom i Zvijezdom, ručajte u odličnoj pizzeriji Tiffany, probajte sjajne kolače Slatkog centra, popijte kavu na terasi Papa’s bara…

U Karlovcu će se 9. srpnja 2010. održati ponovno akcija pod nazivom Kupujmo Hrvatsko. Ove godine ona uključuje i promociju projekta „Vrijedne ruke“.  U akciji kojom se promoviraju kvalitetni hrvatski proizvodi i jača svijest o važnosti proizvodnje i potrošnje kvalitetnih hrvatskih proizvoda sudjelovat će preko 150 tvrtki uključujući i 22 gospodarska subjekta iz Karlovačke županije.
Kao i proteklih godina, na sudjelovanje u akciji pozvane su i osobe iz javnog života Karlovačke županije.

Pored mnogobrojnih domaćih  izlagača, čije ćete proizvode moći razgledati, isprobati i kupiti, predstaviti će se i dizajnerski boutique Modni kutak nakitom i torbama MARLA, torbama BAGGIZ, nakitom Vesna Dozet- Pećnik.

Akcija se održava na prostoru ispred Papa’s bara, u centru grada, u Radićevoj ulici i na Šetalištu dr. Franje Tuđmana u Karlovcu, od 10 -16 h.

Evo prigode da se informirate kako to rade domaći proizvođači, dizajneri i pomognete domaćem gospodarstvu! Veselimo se vašem dolasku.

Posted by on Jul 7 . Filed under Inspiracija. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Najnovije

Best of the haute couture fashion SS2021

© 2022 marla-design.com. All Rights Reserved. Log in - Powered by MARLA