Home » Kozmetika » Eve is back!

Eve is back!

Voda sreće. Sretna voda. Voda koja čini sretnom!!!

Kako god, novi miris koji će usrećiti svaku ženu, stiže od Armanija. Cvjetni miris, kreiran za jake, dostojanstvene žene, slobodnog duha i u savršenoj harmoniji s prirodom. Višegodišnja ljetovanja na otocima Pantelleria i Antigua, u vlastitim ljetnikovcima, nadahnula su Armanija na ovaj miris, kojim sugerira bijeg u prirodu, punjenje energijom, povratak u ravnotežu.

Bočica je izrađena po uzoru na prirodan oblik – kapi vode.

Miris je dostupan od lipnja  2010. godine i kreiran od nota smrvljenog lišća nane i limuna – Limone Primo Fiore Femminello iz Kalabrije.

Struktura kompozicije pomiče granice sa svježih citrusa prema  cvjetnom srcu u kome su vodeni jasmin, rosni božur i ružičasti papar, dok su u osnovi srce cedrovog drveta, žuti šećer i labdanum.

Acqua di Gioia kreiraju tri kreatora parfema: Loc Dong, Anne Flipo i Dominique Ropion, kao novo zavođenje Eve, mirisom koji je potpuno okrenut prirodi. ( opis parfema: pun miris)

[youtube id=”Fe5fl5I9KgU” w=”560″]

Posted by on Jul 3 . Filed under Kozmetika. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Najnovije

Best of the haute couture fashion SS2021

© 2021 marla-design.com. All Rights Reserved. Log in - Powered by MARLA