Home » Kozmetika, Savjeti » Manscaping

Manscaping

U životu nisam napravila copy paste nekog teksta ali danas ću ipak napraviti iznimku jer je tekst moj a   lani se čitao i čitao na marla.bloger.hr. Kako je ista stvar aktualna i ovog ljeta, nema mi druge nego “kopipejstati” i prošetati gradom po vrućem asfaltu, za početak, na kavicu.

Jeste li znali da je čak i Til Schweiger uredio prednji dio tijela, nakon duuugo nagovaranja? Baš me briga, reći će na ovo mnogi muškarci, on je model i glumac, ja nisam, nisam plaćen da bih kome ugodio… No, prije nego ubrzate s izjavama, zaključcima i sl. predlažem da pročitate tekst. Mogao bi vam donijeti štošta novoga i zanimljivoga, možda već ovog ljeta. Ako želite biti jedan od glavnih zavodnika na plaži, upamtite, prije nego započnete bilo kakvu komunikaciju, svaka će vas potencijalna partnerica dobro pogledati, jednako kao i vi nju. Slažete se? Vizualni kontakt je bitan i često nezaobilazan za korak dalje. Posljednja dva desetljeća izgled zaraslog muškarca i onaj koji podsjeća na glumce u filmu B – produkcije osamdesetih, VIŠE NIJE U MODI.

Nakon što su ženske časopise ali i ostale medije zasipale fotografije metroseksualaca, žene su zaključile ( ne sve, ali veći broj) da su im njegovani muškarci, s manje dlačica na prsnom košu, puno dopadljiviji. Većina njih sanjari o potpuno obrijanima i preplanulima, kojima se ovako odlično ističu mišići. Utaban je tako put novom seksipilu. Kako je linija između sexy i scary vrlo tanka, nije na odmet upamtiti par stvari: žene prihvaćaju dlakavost ispod pazuha ali ne odobravaju kad se ona pretvori u džunglu. Ako dosad niste, počnite paziti na ovaj detalj, održavajte dlačice na pristojnoj duljini. Tako će u tom području biti manje znoja i mirisati ćete bolje i dulje. Vaša muškost mogla bi doći pod upitnik ako izbrijavate područje ispod ruke.

Ako se ne bavite modellingom, uvijek malo ostavite. Nekim ženama se sviđaju muške dlačice na prsima, nekima ne. Iako je to stvar ukusa svake ponaosob, pronađite zlatnu sredinu ako vam ih je priroda podarila u većoj količini. Vrlo mali broj žena voli na vama tepih, jednako kao što mali broj muškaraca pozdravlja žensku dlakavost u području nogu i prepona. Ako ste bez dlačica ili ako ih imate u zanemarivoj količini a želite sexy, fresh look, najbolje ih redovno izbrijte i održavajte jer nije zgodno ako počnu bockati. Ispod struka je situacija slična no ja ću zadržati dozu pristojnosti pa samo diskretno pojasniti što bi moglo biti od koristi. Brazilian wachsing nije poželjan za muškarce. Iako je muška koža čvršća i otpornija, nije pametno čupati dlačice jer bi moglo doći do komplikacija, naročito ako tretman ne izvodi stručna osoba.

Britvica i schluss, ako baš želite. Imajući stanje pod kontrolom i u tom području tijela, mogli biste imati više uspjeha, sreće u ljubavnom životu ali opet, stvar je ukusa i dogovora s partnericom. Dlakavost leđa i ramena nije in i često djeluje neuredno. Štogod, dragi muškarci, činili sa svojim tijelom, koliko god odobravali ili se mrštili na bodydotjerivanje, tako je kako je, trend je ali ne zaboravite, pogriješite li, dlačice brzo izrastu i brzo ćete doći na staro stanje!

[vimeo id=”6675188″ w=”560″]

Posted by on Jul 1 . Filed under Kozmetika, Savjeti. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Najnovije

Best of the haute couture fashion SS2021

© 2022 marla-design.com. All Rights Reserved. Log in - Powered by MARLA