Home » Trendovi » …You are so beautiful!

…You are so beautiful!

– Odlično, predobro, savršeno. – krenuh redom nabrajati prijateljici, vadeći jedan po jedan proizvod na stol, iz već prepune kozmetičke torbice. Gledala me sva zbunjena, sjedeći skoro slijepljeno sa stolicom, kao djevojčica opčinjena novim igračkama.

– To si sve kupila? – reče napokon – to sve?
– Nažalost nisam badava dobila. – nasmijah se – jel ja tebi ko lopov izgledam?
– Ma ne, ispucala si se bome – pregledavala je komad po komad kozmetike, otvarala poklopce na ruževima, olovkama za oči, mirisala puder.

– Oksidira kad se puno otvara – napomenuh, kao i uvijek kad je otvarala make up.
– Pa nije Chanel da ti ga ne smijem ni taknuti, hihi.
– Pitam se kako si ti uopće pogledala ovaj economy, ne ide mi uz tebe.
– Hihi. – nasmijah se samoj sebi u bradu i rekoh – tvrdim ti da su za par godina u vrhu srednje klase. Odlična kvaliteta, dobra trajnost, postojanost, cijene koje mame…idealno za one koje vole promjene, trendovski izgled a nemaju namjeru potrošiti bogatstvo za make up.
– Catrice – iščitala je okrenuvši poklopac kutijice za puder.

– zanimljivo ime. Pa kako si samo nanjušila…ja sam slijepa za otkriti nešto novo, potpuno nesposobna za to.
– Ma nisi, draga ali znaš da ja svašta otkrijem i da mi ništa ne može promaknuti. Naročito proizvod koji svaku ženu čini ponosnom što je žena. Odavno ljepota nije povlastica samo bogatih. Ponudila je tog popodneva svoje lice kao slikarsko platno da na njemu isprobamo nove boje.

Reče, još ćemo brbljati i brbljati, isprevrtiti mnoge teme, puno mi ima za pričati jer u posljednje vrijeme rijetko doputujem u njen grad.

[youtube id=”a8ZTiK94Px4″ w=”450″]

Dok se cappuccino veselo pušio sa strane a ja pažljivo sjenčala njene oči, pomislih, koje predivno subotnje popodne. Zbilja je divno imati Jasnu za prijateljicu.

Posted by on Jan 30 . Filed under Trendovi. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Najnovije

Best of the haute couture fashion SS2021

© 2022 marla-design.com. All Rights Reserved. Log in - Powered by MARLA