Home » Inspiracija » It-duel

It-duel

Alexander Skarsgard i Ryan Kwanten spadaju među najhot uvozne “hollywoodske proizvode”. Skarsgard je 34 -godišnjak, rođeni Šveđanin a njegov vršnjak Kwanten Australac. Obojica su s 20 godina stigli u SAD, u želji da probaju napraviti internacionalnu karijeru.

Privlačni su ženama, podjednako uspješni i obojica zvijezde vampir hit -serije ” True Blood”. Karijere su započeli u svojoj rodnoj zemlji, nastupom u serijama. Slični su po karakteru. Čak se i slično odijevaju. Uočeniu su u istom, sivom, u kombinaciji s bijelom košuljom i crnim dodacima.

Međutim, oko Glamourovih stilista zamijetilo je ipak neke bitne razlike u ovom stylingu te ih sukobilo u It-duelu.


Skarsgard zna da se na crvenom tepihu, u odijelu, ne pozira s rukama u džepovima dok Kwanten još nije uspio iskorijeniti tu lošu naviku.

Na 193 cm visine, Skargard može birati što će obući, gotovo svako odijelo odlično mu pristaje. Svaki je detalj dobro isplaniran, kravata je perfektno vezana a maramica je obavezno u džepu. Skargard voli eleganciju i odlično ju nosi dok se australac surferskog tena još uvijek nije našao u njoj.

Posted by on Jun 28 . Filed under Inspiracija. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Najnovije

Best of the haute couture fashion SS2021

© 2022 marla-design.com. All Rights Reserved. Log in - Powered by MARLA