Home » Inspiracija » Na kraju Dekumanove…

Na kraju Dekumanove…

Biti ljubitelj umjetnosti, naći se u Poreču a ne posjetiti isti dan postav u galeriji Zuccato, isto je kao i biti veliki  ljubitelj vrhunskih vina a ne posjetiti isti dan enoteku u nekom turističkom gradu. Pretjerujem?!?

Možda no dojmila me se, kao što možete primijetiti, jedna izložba. Već pogled na plakat, pri ulasku u grad, puno je obećavao.

Posveta gradu Zagrebu, jedne od njegovih fotografskih ikona, Marije Braut. Već četrdesetak godina ta fotografkinja neumornog duha, luta s fotoaparatom u ruci, dokumentira, bilježi, sprema…
Poznata po lirsko crno bijeloj fotografiji, okrenula se ovaj put snimkama u boji, portretirajući svoj omiljeni grad, Zagreb. Sve snimke na izložbi nastale su u posljednjih desetak godina i dio su donacije Marije Braut Muzeju grada Zagreba.

U Poreču je izložba “Moj Zagreb u koloru” smještena na dva kata, u galeriji Zuccato, na kraju Dekumanove,  do 18. srpnja, kao podsjetnik da trebamo uživati u trenucima i bilježiti ih što je češće moguće.

Posted by on Jun 25 . Filed under Inspiracija. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Najnovije

Best of the haute couture fashion SS2021

© 2022 marla-design.com. All Rights Reserved. Log in - Powered by MARLA