Home » Inspiracija, Trendovi » Alisa!!!

Alisa!!!

Wonderland – Zemlja čudesa, nije dio ozbiljnog svijeta odraslih već  mala oaza, mjesto na koje svi mi bježimo, od dosadne i sive svakodnevice.

Poput znatiželjne Alise, koja je u Zemlju čudesa slučajno dospjela, slijedeći nespretnog i nervoznog Bijelog zeca (poznatog po uzrečici: ”I’m late! I’m late!”),  puno nas bi potrčalo za ovako simpatičnim bićem!

Novootkriveni svijet oduševio je djevojčicu,  okruženu luckastim, zabavnim bićima. Kao u mnogim dječjim pričama i ovdje se javlja spoznaja da ne bismo kroz život i svakodnevne probleme trebali prolaziti sami te da svatko od nas treba imati prijatelja i ljude oko sebe koji će nam uvijek vratiti osmijeh na lice, ma koliko teško bilo.

Alisa će ovog proljeća biti popularnija no ikad! Inspirirala je Donatellu Versace, Tarinu Tarantino…Danas nakit inspiriran filmom koji samo što nije stigao u naša kina.

[youtube id=”8lKIm7nqjRY” w=”450″]

Ljepši pa i lakši za održavanje od bijelog zeca!

Posted by on Jan 28 . Filed under Inspiracija, Trendovi. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

2 Comments for “Alisa!!!”

  1. Izvrsne kreacije i kombinacije u gornjrem slikovnom postu…….
    I mali dodatak : Donatellu Versac…………( pozz ex Donabella)

  2. Haha, pozdrav, Donna! Naravno da znam, Donatella je i sad se pitam otkud mi je zalutalo drugo ime ovamo. Idem ispraviti. :)))

Leave a Reply

Najnovije

Best of the haute couture fashion SS2021

© 2022 marla-design.com. All Rights Reserved. Log in - Powered by MARLA