Home » Kozmetika, Savjeti » Obline su In! 2. dio

Obline su In! 2. dio

Par trikova za zanosniji dekolte: sjaj na dekolteu momentalno mu optički daje volumen.

Nanesite malo baby ulja ili shimmera u obliku slova y na to područje. Pazite ipak da ne nanesete previše da ne postignete „jeftin“ izgled i ne uništite odjeću.

Prilikom kupovine grudnjaka nikad se ne povodite samo njegovim atraktivnim izgledom i uvijek kupujte samo onaj koji vam veličinom pristaje.

Veće grudi traže svoju veličinu grudnjaka, nikad ne nosite starije grudnjake koje imate kod kuće, bez obzira koliko atraktivni i nenošeni bili, ako su vam postali pretijesni. ( remete cirkulaciju ali i deformiraju grudi).


Vjerojatno ste primijetili kako vam neki stariji grudnjaci više nisu udobni, to je u redu jer se grudi mijenjaju s vašom kilažom, imate li  nekoliko kilograma viška  ili ste na dijeti. Ne birajte prestrogu dijetu!

Prilikom sporta uvijek nosite sportski grudnjak iz pamuka. Kako grudi nemaju vlastite mišiće, on će ih štititi prilikom treninga a pamučna vlakna upiti će znoj i spriječiti upale na koži.

Posted by on Jun 22 . Filed under Kozmetika, Savjeti. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Najnovije

Best of the haute couture fashion SS2021

© 2022 marla-design.com. All Rights Reserved. Log in - Powered by MARLA