Home » Stil » Me, myself & fur

Me, myself & fur

– Pa kako je zima! – rekoh kroza zube prijateljici kad se jučer skoro sudarih s njom u gradu. Puhao je prehladni, rekla bih, polarni vjetar i čistio sve pred sobom na ulici. Nisam gledala ni lijevo ni desno, brade uvučene u topli šal i stisnuta kao kad sam se nekoć spremala primiti injekciju, jurila sam samo pravo, da što prije obavim sve zacrtano.

– Ma ne, uopće nije. – nasmijala se kao da je vani plus dvadeset – a di juriš, mila, kud si se ti zaletila?

–  Brrrrr, nne mogu sad, idem do Fine ajde čujemo se, bye – procijedih nakon kraćeg razgovora nasred ulice. Pola ju nisam čula, jedva sam čekala odjuriti dalje, puhalo je kao ludo.

Baš je našla mjesto za razgovor! Mogle smo još sjesti i na stepenice ispred Bate. Dok sam u sebi gunđala protiv hladnoće i smišljala gdje ću za deset min popiti topli napitak u gradu, okrenuh se onako instinktivno za njom, učini mi se da usred  razgovora spazih nešto novo, vrlo zanimljivo i zaboravih tada prokomentirati…

U trenu mi zasvijetli lampica! Auuuu, pa naravno da ne cvokoće kad se opremila kao da ide na Sjeverni pol! Pazi te čizme! Pa kako mi je to promaklo?!! Eh, ove je nabavila na rasprodaji, znam ju, sjećam se dok ih je odmjeravala pred dva mjeseca i psovala tadašnju troznamenkastu cifru.

Bože moj, pomislih, molim te pameti i hrabrosti da prestanem izbjegavati UGGS i sve mucaste čizme ovog svijeta koje NE VOLIM jer ću zbog svoje nepromišljenosti i tvrdoglavosti navući opasnu upalu mjehura. Skini s mene šminkerske čizme koje hlade umjesto da griju i nauči me da je bitno nositi debele čarape usred zime.

Nebo je ekspresno odgovorilo ovaj put, zvali vi to razgovor sa samim sobom ili nekom višom silom; prođoh mimo trgovine mog poslovnog partnera a natpis na izlogu u trenu mi je razvukao usne u široki osmijeh. Osjetih čak simpatiju prema čizmama koje su neodoljivo podsjećale na UGGs.

– 50%! – rekoh, uletivši u trgovinu.  – imaš 37, one male smeđe desno u izlogu? – izbrbljah u jednom dahu.

Igorov namig potvrde zagrijao me u sekundi a njegov lokal odjednom mi se učinio kao komforni lounge. Ma naravno, FINA može i pričekati…

[youtube id=”xg7DcCl0-SY” w=”450″]

Posted by on Jan 26 . Filed under Stil. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Najnovije

Best of the haute couture fashion SS2021

© 2022 marla-design.com. All Rights Reserved. Log in - Powered by MARLA