Home » Stil » Playboy

Playboy

Čovjek posvećen traganju za zadovoljstvima, hedonist, igrač…ovako ovaj tip muškarca opisuje engleski rječnik. Ako ste na svojoj koži probali playboya, možda možete dati podrobniji opis.

U svakom slučaju, playboy novog doba je uspješan muškarac, koji jako drži do svog izgleda, zdravlja, uživa u životu i tjelesnim užicima ali je sklon promjenama u ljubavnom životu.

Privlače ga vrlo atraktivne žene, sposobne kao i on iako je vrlo teško trajno zarobiti njegovo srce. No, kad jednom istinski, predano i snažno zavoli, puca njegov oklop a moguće je i da će odbranici pokloniti svoju vjernost.

Playboy ima stila, od nastupa do govora, kretnji i izvrsni smisao za modu. Bira samo ono što produbljuje njegovu karizmu i rijetko slijedi trendove, od odjeće do automobila koji vozi.

On je potpuno svoj i samostalan, dosljedan samome sebi i u tome je njegova veličina. Jedan od istaknutih predstavnika modernih playboya je Justin Timberlake.

[youtube id=”wAkRk79a4t4″ w=”450″]

Uspješni glazbenik, ikona stila ( po izboru čitatelja GQ –a), vlasnik modne linije William Rast, odnedavno i  model za poznati kozmetički brand.

[youtube id=”PPASPRvMcIg” w=”450″]

„Za zaštitno lice Play linije mirisa tražili smo muškarca koji će biti prepoznat u cijelom svijetu, nekoga novog u svijetu reklamiranja parfema, a prije svega muškarca s istaknutim zavodničkim potencijalom. Givenchy je to pronašao upravo u Justinu jer on može iznijeti filozofiju našeg branda kojeg određuje moderna elegancija!“ rekla je Pamela Baxter, direktorica kuće Christian Dior Inc. pod čijim okriljem je i brand Givenchy.

Posted by on Jan 25 . Filed under Stil. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Najnovije

Best of the haute couture fashion SS2021

© 2021 marla-design.com. All Rights Reserved. Log in - Powered by MARLA