Home » Marla, Modna fotografija » Rebel union

Rebel union

Kad ste buntovnik, buntovnik ste. Teško da ikad pomišljate promijeniti se iako svi na vas vrše pritisak i očekuju da im se prilagodite.

Buntovnik je osoba kojoj nije stalo do tuđega mišljenja, živi od svojih ideala te ima čvrste poglede na svijet od kojih nema namjeru ikad odstupiti.

Samouvjeren je i sposoban, ima karakteristike vođe no izuzetno je netolerantan prema onima koji mu nisu nalik. Empatija mu je slaba strana te je često nemaran saslušati druge.

Pozicija buntovnika nije rezervirana samo za jači spol, postoje žene sazdane od principa do kojih drže čak i kad ih oni ne vode nikud. Nekim ženama nemoguće je upravljati. Strogo su kontrolirane i čine samo ono što je njih volja i kad one to požele.

[youtube id=”QgaCHmxmeUo” w=”450″]

Ako ste labilniji, bolje za vas da ste na distanci i da  im se ne zamjerate. Često su đavolske ljepote, prodornog pogleda i istančanog stila, koji jasno iskazuje sve njihove stavove. Istomišljenike nalaze među sebi ravnima te su jedino u odnosu s istima sretne i potpuno ispunjene.

Nakit i odjeća: Marla
Model: Dora B.
Fotograf: Grgurić R.
Gdje naći: Boutique Modni kutak, Preradovićeva 6 (kod Kupe), Karlovac

Posted by on Jan 23 . Filed under Marla, Modna fotografija. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

1 Comment for “Rebel union”

  1. u potpunosti vjerujem u napisano. ja sam inace sasvim drugi tip… miran, tih i povucen. a tako rado bih bio buntovnik:-)))

Leave a Reply

Najnovije

Best of the haute couture fashion SS2021

© 2022 marla-design.com. All Rights Reserved. Log in - Powered by MARLA